Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Kubica pisze:A ja mam jeszcze jednego newsaKevin .....się zakochał
w "mojej" cudnej Neli,oczywiście z wzajemnością.....
Etka pisze:a ja czekam na relacje domku jak Hyzio z Kevinkiem. Normalnie sie doczekac nie moge
Catnaperka pisze:Etka pisze:a ja czekam na relacje domku jak Hyzio z Kevinkiem. Normalnie sie doczekac nie moge
No to już spieszę z relacjami z drugiej ręki
Mam nadzieję, że siedzicie! Wyobraźcie sobie, że dzisiaj.... po raz pierwszy..... Kevinek..... wskoczył Anecie na kolana, potwornie chciał miziania i mrrrrrruczał!!! A wcześniej wywalił się brzuszkiem do góry prosząc o smyranki! Do tej pory nawet nie dawał się pogłaskać! Podchodził powąchać rękę i tyle. Toż to cud normalnie jakiś![]()
![]()
Hyziaczek rano zorientował się, że jest w innym miejscu (wczoraj widocznie był zbyt przejęty podróżą) i postanowił sobie przycupnąć w kąciku
Anna Kubica pisze:Catnaperka pisze:Etka pisze:a ja czekam na relacje domku jak Hyzio z Kevinkiem. Normalnie sie doczekac nie moge
No to już spieszę z relacjami z drugiej ręki
Mam nadzieję, że siedzicie! Wyobraźcie sobie, że dzisiaj.... po raz pierwszy..... Kevinek..... wskoczył Anecie na kolana, potwornie chciał miziania i mrrrrrruczał!!! A wcześniej wywalił się brzuszkiem do góry prosząc o smyranki! Do tej pory nawet nie dawał się pogłaskać! Podchodził powąchać rękę i tyle. Toż to cud normalnie jakiś![]()
![]()
Hyziaczek rano zorientował się, że jest w innym miejscu (wczoraj widocznie był zbyt przejęty podróżą) i postanowił sobie przycupnąć w kąciku
Kevinek dziękował....dziękował za Przyjaciela.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 654 gości