ewk@ pisze:Ponawiam nieśmiało pytanie o krople Bacha. Które? Jak dawkować? Jak podawać?
ryśka
memberlist.php?mode=viewprofile&u=268
dobiera krople Bacha, także dla kotów
Moderator: Estraven
ewk@ pisze:Ponawiam nieśmiało pytanie o krople Bacha. Które? Jak dawkować? Jak podawać?
Kot. Nie dla idiotów!ewk@ pisze:Napisałam do Ryśki na PW, bo nie wiem, które krople kupić i jak dawkować kotu

ewk@ pisze:Mam Feliway.
Jest też już Czarnuszek.
Tragedia.
Jestem przerażona. To był kot, który śmiał się całym pyskiem. Teraz jest powolny, patrzy jakoś tak... w siebie tylko chyba. Miauczy, nie jakoś szczególnie przeraźliwie, ale cały czas na razie.
Dodtaje od weta 2 x dziennie 1/2 tab. Amitriptylinum, przedtem brał hydroksizine.
Szukam weterynarza - geriatry (Warszawa).

kinga w. pisze:Zachowuje sie jak ciezko przestraszony! Takie zwiedzanie mieszkania w zwolnionym tempie, uprawialy mi koty swiezo wprowadzone. Nie mruczy, warczy, ostrzega... Na moj gust, on sie cholernie boi! I jest zdezorientowany.

kinga w. pisze:Mojej @ Bialej nawraca od czasu do czasu taki wlasnie brazowy "wyciek" z oczu. Z tym ze ona rownolegle z tym ma katarek - normalnie potrafi jej "kapka" u nosa wisiec. Szukalismy przyczyn bezskutecznie, jedyne co poskramia rozwoj tej wydzieliny to oxycort w masci do oczu. Moze warto by bylo przyjrzec sie oczkom Czarnulka pod katem stanu zapalnego? Jakies bakterie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 176 gości