Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
...wracałam ze szkoły w podszewkowym fartuszku z białym kołnierzykiem i tornistrem na plecach.
Coalla pisze:Ehh, trochę Ci zazdroszczę... Przez to chowanie cyca zaczęłam nosić stanik dopiero na studiach, i teraz mam "jedno oko na Paryż, drugie na Moskwę"Proponuję hasło na dzisiaj:
HEJ DZIEWCZYNY, DBAJCIE O SWOJE MELONY I CYTRYNY!!!
jasdor pisze:Ja na szczęście nie miałam co schować, ale worowato zawsze sie ubierałam , gdyż nie było widać, jakam chuda
Pasibrzucha pisze:jasdor pisze:Ja na szczęście nie miałam co schować, ale worowato zawsze sie ubierałam , gdyż nie było widać, jakam chuda
O to to to! Jeszcze 3 lata temu ważyłam 39 kgA potem poznałam TŻ i zwiększyłam wagę o 50%
Pasibrzucha pisze:jasdor pisze:Ja na szczęście nie miałam co schować, ale worowato zawsze sie ubierałam , gdyż nie było widać, jakam chuda
O to to to! Jeszcze 3 lata temu ważyłam 39 kgA potem poznałam TŻ i zwiększyłam wagę o 50%
jasdor pisze:Pasibrzucha pisze:jasdor pisze:Ja na szczęście nie miałam co schować, ale worowato zawsze sie ubierałam , gdyż nie było widać, jakam chuda
A TŻta nie da się sklonować ? Bo mój jakoś na moja wagę się nie przekłada
jozefina1970 pisze:Sol, cholera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 81 gości