TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 11:07 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Ciszaaaaaaa :!: :!: :!: :mrgreen:
dziewczyny nie ma o co się kłócić,wszystko jest ok.
Nieporozumienia się zdarzają np .wczoraj miał przyjechać facet do Sagi (yorczka ) nie przyjechał ,czekałam bez sensu :twisted: za to wieczorem bez słowa przepraszam pisze mi sms czy może przyjechać po godz. 22 no kurde blaszka ,krew mnie zalała nie lubię ludzi nie słownych to raz i szanujących tylko swój czas to dwa ,po za tym dziś zapomniał o spotkaniu jutro zapomni dać suni jeść :x powiedziałam NIE i już :evil:
telefon od 7 rano a może jednak ,a może inną sunię ,a koleżanka szuka Labradora itp.
człowiek na pozycji ,mądry ,psiarz a tak dał ciała :evil:

Teraz czekam na Poznań i Rembertów 8) przynajmniej 8 kup dziennie będę miała mniej i ze 100kałóż :lol:

Yorczka ,nią też się interesują ,ale zdecydowanie mniej niż maluchami.

zaraz zaczną się kocie maluszki :cry:

muza_51 :1luvu: bardzo ,.bardzo ci dziękujemy :D
dostałam niesamowity prezent na święta ,rolety do okien :dance: :dance2:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 14, 2011 12:40 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Uprzejmie proszę o spokój ;)
Jak ktoś ma coś do wyjaśnienia z którymś z forumowiczów, to sugeruję zrobić to przez pw, zamiast sprowadzać ten wątek na manowce.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw kwi 14, 2011 13:23 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

no i pojechały psie dzieci ,niby się ciesze tylko czemu zawsze tak jakoś ciężko :oops:
za to mam świeży zarobek za chłopczyka dostałam 30 gr (oj Jagna78 aleś się wytargowała :lol: )za dziewczynkę 2 zł..na chleb już mam :mrgreen:

oby były szczęśliwe :piwa: :ok:

i nastała cisza ,zawsze się tak robi ,po każdej adopcji taka dziwna cisza.... :oops:

słoneczko które trafiło do mnie w wieku 8 tyg. ważące 38 dkg skończyło 3 m. waży troszkę ponad 80 dkg 8) ciemiączko pomalutku zarasta .
U mnie nikt jej od miski nie odgania wręcz odwrotnie je wciąż startera ,więc i troszkę urosła ,ale będzie maleńka.

Umieram z głodu ,lecę coś kombinować bo zupki chińskie wyszły :crying:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 14, 2011 13:27 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Dorotko u Ciebie cisza? Jakoś nie wierzę :ryk: na pewno wkrótce będziesz miała następne maleńtasy

jolka15

Od: Wto kwi 14, 2009 15:50

Post » Czw kwi 14, 2011 13:59 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

o ale śmieszne :twisted:

na tą chwile mam 5 psów i 6 kotów :roll: i tylko 2 ludzia :roll: ale do roboty przy nich tylko jeden ludź.
za 3 min. mała sunia pojedzie do Poznania ,chyba o 15 mają pociąg.

jeszcze tylko wieczór i piątek i dwa dni odpoczynku :dance2:

wstaw fotkę swojego hipcia ..oczywiście nie mówię o Hipci czyli Eli :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw kwi 14, 2011 19:13 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Super,ze maluszki maja domki, potrzymam kciuki aby były najlepsze :ok: :ok:

A rolety mega dobra rzecz. :D W pokoju u chłopaków stara sie zerwała a my teraz nie mamy pomysłu co zawiesic bo zaslonka za malo zaciemnia i Nanek bladym świtem wstaje. :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw kwi 14, 2011 19:50 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

:lol: Powiedzieć Hipci czy nie? nie powiem bo będzie mnie ganiać a nie Ciebie :mrgreen:
A co do mojego miniaturowego psiura, hmm jak mi się uda zrobić jej zdjątko (śliczne po sesyji u tzw. fryzjera) to czemu nie :ryk:

jolka15

Post » Pt kwi 15, 2011 11:14 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

jolka15 pisze::lol: Powiedzieć Hipci czy nie? nie powiem bo będzie mnie ganiać a nie Ciebie :mrgreen:
A co do mojego miniaturowego psiura, hmm jak mi się uda zrobić jej zdjątko (śliczne po sesyji u tzw. fryzjera) to czemu nie :ryk:

Jolu ,powiedz ,raz się żyje :smokin:

Bartek swoje rolety już założył ,ja poczekam do weekendu ,sama chcę :twisted: żeby nie było trochę techniki i już się gubi :twisted:
Malizny już szczęśliwe i oby tak zawsze.

teraz kawka i za robotę.

świąt nie robię ,muszę pamiętać tylko co by palmę poświęcić.
oczywiście jakiś żurek i jaja będą. :wink:

no i piwo mam ,piwa mam dużo ,połakomiłam się jak była promocja w markecie że jeden 4pak kupujesz drugi za 1 gr. :wink: a że u nas się nie pije nawet piwa więc stoją sobie puszeczki w lodówce i czekają na chętnego :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 15, 2011 11:26 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

O kochana 8O z TEŚCIOWĄ się nie zadziera :ryk:
Fajnie, że maluszkom się udało, a piwko? z chęcią bym się z Tobą napiła, ale chyba trochę daleko mamy do siebie, a jeszcze z soczkiem malinowym pycha.
Z roletkami sobie poradzisz jak ze wszystkim, zdolna z Ciebie kobietka :ok:

jolka15

Post » Pt kwi 15, 2011 11:30 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Dorciu Witam :1luvu:
Co u Ciebie taka cisza,że aż uszy bolą :mrgreen: :lol:

Pozdrawiam
E.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 15, 2011 13:01 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Witam Pani Dorotko. Coś nie mam szczęścia do rozmowy telefonicznej z Panią. Z postów zrozumiałam,że chyba niczego nie brakuje bo Pan Bartek swoje rolety już założył. Jeżeli jest inaczej to proszę o sygnał. Wczoraj miałam do Pani dzwonić wieczorem ale padłam o godz. 17
po emocjach związanych z dentystą. Pozdrawiam . :1luvu:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt kwi 15, 2011 13:34 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

muza_51 wszystko ok :D Rolety są suuuuuper :1luvu: Bartek mówił że nareszcie się wyspał bo go świt nie budził :wink:
miałam teraz wiele rozmów ludzi którzy chcieli za adoptować sunie yorka ,przyjechała tez do mnie Asia ,dziewczyna z dogo.
zrobiła mi wielką przysługę i pojechała na wizytę przed adopcyjną.
Stąd nie odbieranie tel. przepraszam :oops:

z największą przyjemnością położyła bym się spać ,a nie mogę :crying: wiem wiem powtarzam się :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 15, 2011 19:41 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Dorciu widzisz jaką masz szczęśliwą rączkę do domków dla Zwierzaczków, super :D
Ja jutro z samego ranka jadę do Wrocławia, więc zaraz chyba lecę spać.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt kwi 15, 2011 20:18 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

kaja czemu się nie ogłaszasz w transportowym ja na gwałt prawie że szukam dla kotki :!: :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Sob kwi 16, 2011 7:28 Re: TYTEK WIECZNYGILARZ TO JUŻ 22 MIESIĄCE BEZ MOJEJ POŁÓWKI

Jak rolety super to fotki poproszę,moze nas to natchnie dobrym pomyslem. :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia][następna]