Oby wszystko się udało

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Melduję się![]()
aburacze pisze:ASK@ pisze:Melduję się![]()
SuperDzięki że wpadłaś
horacy 7, podasz dane tego domu w Otwocku?![]()
Przy okazji, Allegro ma od dziś do niedzieli promocję na wyróżnianie ogłoszeń w kategorii "Dom i Ogród" (50% taniej), więc porobię dzisiaj kolejne ogłoszenia. Podeślę je najpierw tutaj do recenzji.
Adam
sebow pisze: jeśli Basia nie pokaże się tutaj to może skontaktować się z nią sms-owo? i poprosić i dane tego domku?
aburacze pisze:Więc Basia mi odpisała, zadzwoniłem do tej pani, która miałaby wziąć biało-rudego, zdobyłem adres itp. i napisałem do ASK@
BTW, pani na mnie też zrobiła bardzo dobre wrażenie
Adam
Gibutkowa pisze:Trzymam mocno za Brysia![]()
![]()
A on ma tylko Allegro i FB?
Może by tak ogłoszenia u CatAngel?
horacy 7 pisze:Pozostaje tylko trzymać kciuki bo boję się już cieszyć.Strasznie jestem zawiedziona postawą pani od Brysia bo przestałam już wierzyć ,że coś domkowi wypadło,dwa razy przełożona wizyta a teraz brak kontaktu to niestety nie wróży dobrze.Dziewczyny sprawdzcie też dobrze dom dla Makarego.Jest dla niego zapasowy dom w Serocku i uczulcie ,że jednak nadal zdarza mu się brudzić tzn.kupka nie w tym miejscu.Pani o tym wie i na razie jej to nie zraziło.Niestety zaczynam myśleć ,że kompletnie nie znam się na ludziach i zaczynam się bać ,że im coś lepiej brzmi tym może być bardziej fałszywe.
aburacze pisze:
Mnie też martwi sprawa z potencjalnym domem dla Brysia. Pani nie odpowiedziała na mojego maila. Nie dzwoniłem, skoro Wy dzwoniliście wielokrotnie i nie odbierała...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości