Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 9:03 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

horacy 7 No to fajnie :) Pani z maili zrobiła na mnie dobre wrażenie. Poza tym pierwszy mail był już ok :).
Oby wszystko się udało :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 15, 2011 9:08 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

ASK@ pisze:Melduję się :lol:

Super :) Dzięki że wpadłaś :)

horacy 7, podasz dane tego domu w Otwocku? :roll:

Przy okazji, Allegro ma od dziś do niedzieli promocję na wyróżnianie ogłoszeń w kategorii "Dom i Ogród" (50% taniej), więc porobię dzisiaj kolejne ogłoszenia. Podeślę je najpierw tutaj do recenzji.

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 15, 2011 9:30 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

aburacze pisze:
ASK@ pisze:Melduję się :lol:

Super :) Dzięki że wpadłaś :)

horacy 7, podasz dane tego domu w Otwocku? :roll:

Przy okazji, Allegro ma od dziś do niedzieli promocję na wyróżnianie ogłoszeń w kategorii "Dom i Ogród" (50% taniej), więc porobię dzisiaj kolejne ogłoszenia. Podeślę je najpierw tutaj do recenzji.

Adam

Adam
jeśli Basia nie pokaże się tutaj to może skontaktować się z nią sms-owo? i poprosić i dane tego domku?

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt kwi 15, 2011 9:40 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

sebow pisze: jeśli Basia nie pokaże się tutaj to może skontaktować się z nią sms-owo? i poprosić i dane tego domku?

Świetny pomysł, napisałem SMSa :)

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 15, 2011 10:04 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Więc Basia mi odpisała, zadzwoniłem do tej pani, która miałaby wziąć biało-rudego, zdobyłem adres itp. i napisałem do ASK@ :)

BTW, pani na mnie też zrobiła bardzo dobre wrażenie :)

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 15, 2011 10:06 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

aburacze pisze:Więc Basia mi odpisała, zadzwoniłem do tej pani, która miałaby wziąć biało-rudego, zdobyłem adres itp. i napisałem do ASK@ :)

BTW, pani na mnie też zrobiła bardzo dobre wrażenie :)

Adam

Co nie :D

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 10:32 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Pozostaje tylko trzymać kciuki bo boję się już cieszyć.Strasznie jestem zawiedziona postawą pani od Brysia bo przestałam już wierzyć ,że coś domkowi wypadło,dwa razy przełożona wizyta a teraz brak kontaktu to niestety nie wróży dobrze.Dziewczyny sprawdzcie też dobrze dom dla Makarego.Jest dla niego zapasowy dom w Serocku i uczulcie ,że jednak nadal zdarza mu się brudzić tzn.kupka nie w tym miejscu.Pani o tym wie i na razie jej to nie zraziło.Niestety zaczynam myśleć ,że kompletnie nie znam się na ludziach i zaczynam się bać ,że im coś lepiej brzmi tym może być bardziej fałszywe.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 15, 2011 10:34 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Trzymam mocno za Brysia :ok: :ok:
A on ma tylko Allegro i FB?
Może by tak ogłoszenia u CatAngel?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 15, 2011 10:37 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Gibutkowa pisze:Trzymam mocno za Brysia :ok: :ok:
A on ma tylko Allegro i FB?
Może by tak ogłoszenia u CatAngel?

On ma wszystko co wymieniłaś :(

horacy 7 pisze:Pozostaje tylko trzymać kciuki bo boję się już cieszyć.Strasznie jestem zawiedziona postawą pani od Brysia bo przestałam już wierzyć ,że coś domkowi wypadło,dwa razy przełożona wizyta a teraz brak kontaktu to niestety nie wróży dobrze.Dziewczyny sprawdzcie też dobrze dom dla Makarego.Jest dla niego zapasowy dom w Serocku i uczulcie ,że jednak nadal zdarza mu się brudzić tzn.kupka nie w tym miejscu.Pani o tym wie i na razie jej to nie zraziło.Niestety zaczynam myśleć ,że kompletnie nie znam się na ludziach i zaczynam się bać ,że im coś lepiej brzmi tym może być bardziej fałszywe.

A co to za dom dla Makarego bo tyle pytań miałam o niego że się zakręciłam i nie wiem gdzie jedzie, wiem że z fb też byli chętni.

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 10:49 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Sluchajcie a czy domkom ktore zglaszaja sie po Makarego i sa w kolejce proponujecie inne koty? Moze wsrod nich jest dom dla Brysia..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 15, 2011 11:21 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

ASK@ napisała mi że rozmawiała z horacy 7 na temat wizyty w potencjalnym domu dla biało-rudego (właśnie, on ma jakoś na imię?). Myślę, że ponieważ kandydaci na dom też się zgadzają i ASK@ ma jakoś niedaleko to wizyta dojdzie dziś do skutku.

Mnie też martwi sprawa z potencjalnym domem dla Brysia. Pani nie odpowiedziała na mojego maila. Nie dzwoniłem, skoro Wy dzwoniliście wielokrotnie i nie odbierała...

Na Allegro Bryś ma już 858 odsłon. Bez problemów w weekend przekroczy 1000.

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki żeby wszystko się udało :ok:

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 15, 2011 11:28 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

aburacze pisze:
Mnie też martwi sprawa z potencjalnym domem dla Brysia. Pani nie odpowiedziała na mojego maila. Nie dzwoniłem, skoro Wy dzwoniliście wielokrotnie i nie odbierała...

Wydaje mi się, że jest już "po ptokach" :roll: szkoda tylko, że Pani nie dała znać :roll: Oj tak się nie robi :roll:

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 12:42 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Do mnie pani od Brysia nie oddzwoniła do teraz. Więc jeśli nie oddzwoniła też do Marzeni 11, to darujmy ją sobie. Strasznie mi szkoda :(

Idziemy dziś z Marzenią do przyszłego domku Makarego :)
Najważniejsze, co mamy przekazać:
- kot czasem nadal nie trafia do kuwety;
- jeśli wszystko będzie ok, przyjedzie już w sobotę po południu.
To wszystko, tak?
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

Post » Pt kwi 15, 2011 13:22 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

Jaka szkoda, że Pani (chyba) okazała się niesłowna i okrutna zarazem.
Wystarzczyłoby napisać, że się rozmyśliła :(

Wyjeżdżamy jutro rano.
Rozumiem, że dziś wieczorem będziemy wiedzieć ile kotków jedzie z nami (i ile kontenerków mamy szykować)?.
A o transport w przyszłości się nie martwmy - przecież pomożemy jak tylko się da...
Przecież to wszystko opiera się na wspólnym działaniu :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 15, 2011 13:26 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... dużo kotów - doszedł Rudy

jesteśmy umówione ok 16 dzisiaj.
Kochani, takie maile i telefony prawie pewne są na porzadku dziennym.Choć mnie zawsze szlag trafia ,za brak podstawowej kultury.Wystarczyło napisać,że nieaktualne.
Widac to nie ten dom miał być.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

[poprzednia][następna]