Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 20:10 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

to my WAM się kłaniamy :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro kwi 13, 2011 7:58 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

:)
Juleczka została "przejęta" przez mnie 3ciego marca br. i prawie miesiąc spędziła w kuchni i na kroplówkach, najpierw dwa razy dziennie potem raz, od 31marca do 6 kwietnia Juleńka mieszkała u Pani doktor, był to super turnus podczas którego ustawione zostały ostatecznie leki, od 7 mego raniutko Jula mieszka u mojej Mamy... u której dramatycznie "zwolniło" sie miejsce, w czasie miesiąca walki o zycie Julki u mojej Mamy zachrowoała i odeszła Szprotka... Cały czas biore udział w czynnnościach "okołoJulkowych", raprotuję do Pani Mukashany... Moja Mama czyni wielkie starania żeby kotka przyjmowała wszystkie zalecane leki i jadła ile trzeba. Mam nadziję, że sobie kiciunia pożyje... będziemy się starały o to! Pani Hania ! nasz anioł z Wawy nadal mega pomaga w utrzymaniu Julci. NA PIERWSZEJ STRONIE WĄTKU RAPORT ZE SKARPETY ;)

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Śro kwi 13, 2011 7:59 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Amica pisze:Dawno tu nie zaglądałam i chyba się trochę pogubiłam :oops: Julcia zmieniła dom?
Ja mogę pomóc tylko kciukami, mam dramatyczna sytuację, od ubiegłego poniedziałku mam w kuchni nową tymczaskę, dzień później wróciła z adopcji Dusia (na szczęście jest w DT u koleżanki). Do tego moje koty po kolei chorują :(

TWOJE KCIUKI SĄ ok ! ;) a ja trzymam za opanowanie sytuacji u Ciebie... Dom stały dla Dusi... zdrowie rezydentów i nowej tymczaski... całusy

Mamrot

Post » Śro kwi 13, 2011 8:06 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

MalgWroclaw pisze:
Mamrot pisze:
Marea pisze:JEDNA SUPER SPRAWA SIE OKAZAŁA, ŻE NASZA BALBINA ZESZŁOROCZNA OKAZAŁA SIE BYĆ CHŁOPACZKIEM!!!!! HAHAHAHAHA!!! Czyli nie ma gwałtu na łapanie i sterylkę... choć zastanawiam sie czy Pana Balbina nie wykastrować... co zapewne życie mu przedłuży... Młodzi chłopcy idą w świat i często giną...

Pana Balbina prosze wykastrować. Bardzo popularny na miau jest pogląd, że kastracja kocura oznacza syndrom urologiczny. Pan Balbin, jeśli ma dostęp do wody, będzie się dobrze czuł. A jak pójdzie w świat, albo go pobiją inne chłopaki, to będzie dopiero kiepsko. Trzymam kciuki za kastrację chłopaczka. I za Julcię też, oczywiście. :ok:

dzięki, mam zamiar to zrobić... wiem że syndrom urol. dotyczy kotów ogólnie i tych niekastrowanych również.
Balbin musi jednak poczekac chwilę... teraz Yoko na sterylkę... A Jula przesyła mizianki i mruczanki.

Mamrot

Post » Śro kwi 13, 2011 10:07 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

A oto foteczka sobotnia :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Patrzymy sobie przez okienko :kotek:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro kwi 13, 2011 10:10 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Bianko i Julcia w jednym stali domku... Julcia niechętna do kontaktów, Bianko wciaz próbuje sie zaprzyjaźnić... Danka czuwa żeby nie było bijatyki ;)

Mamrot

Post » Śro kwi 13, 2011 12:16 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Jaka śliczna Julcia!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro kwi 13, 2011 13:13 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Tak śliczna :1luvu: ale proszę zauważyć, że i Bianko jest wyjątkowej urody, że o jego cudnym charakterze nie wspomnę :D
Obrazek

biamila

Post » Śro kwi 13, 2011 16:18 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Obydwa kotki są cudne :love: :love:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro kwi 13, 2011 16:30 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Jakie piękne koty! Białasek-czyścioszek i wielobarwna kociczka. :D
:ok: Oby się polubiły!

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Śro kwi 13, 2011 23:00 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Jaka śliczna parka :love: :love:
Anna Kubica

Post » Pt kwi 15, 2011 9:54 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Małgosia się nam pochorowała. Ostatnio tyle wzięła na siebie trudnych spraw, że w końcu organizm się zbuntował.

Wstawiam fotki Bianko i jego króciutką historię aby wam troszkę kolegę Juleczki przybliżyć :D

Do domku mojej znajomej na Kaszubach przyszedł biały kot. Chore oczy i pełno kleszczy wskazywały na to, że błąka się już od dłuższego czasu. Porozwieszała ogłoszenia ale niestety nikt się nie odezwał, zabrała go do domu, kot dostał na imię Bianco jest przemiziastym, miłym, wdzięcznym kotem.
Jedno z pierwszych zdjęć jeszcze w domku na wsi:
Obrazek

a to już fotki z domu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

biamila

Post » Pt kwi 15, 2011 9:58 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Bianko ma oczy w dwóch różnych kolorach! :D

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pt kwi 15, 2011 10:03 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Kot Ślicznot! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt kwi 15, 2011 10:56 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Tak, cudnie się razem prezentują z Juleczką. Jak tylko nadarzy się okazja to wpadnę do Mamy Małgosi i zrobię Julce i Biankowi wspólne foty.
Obrazek

biamila

[poprzednia][następna]