pozdrowionka i całuski dla kociaków

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Dotarłam do domu, powitał mnie jęczący zgodnie chór. Teraz brzuchy napchane, Tally i Tolek wariatują, Trojka gdzieś śpi, ciupinek Tadzio do mnie przytulony mruczy. Najfajniej śpi się na moim ramieniu, bo można ciumkać moje ucho![]()
Tata po pracy przyjedzie kupić mi żwirek.
Tadzio do mnie przytulony mruczy. Najfajniej śpi się na moim ramieniu, bo można ciumkać moje ucho
KaleidoStar pisze:U mamy sączyłam zupkę.. Chociaż słabo mi szło. Dziś chyba sobie też ugotuję, mam jeszcze jeden korpus zamrożony...
Jak myślicie, jakbym se do nosa zaczęła psikać tym..Marimerem..to by było ok? Przez nos to splywa do gardła. Może by jakoś kojąco wpłynęło..
KaleidoStar pisze:Właśnie wciągam gorący kubek. Nawet mi to idzie. Będzie podkladka pod antybiotyk. Dopiję zupę i rzucam się na piguły
KaleidoStar pisze:...dobiłabyś mnie? *spojrzała na Asię z nadzieją...*
KaleidoStar pisze:Właśnie rozważam łyknięcie ketonalu..ale nie wiem jak on z tym antybiotykiem się dogada. Niby np na ulotce jest napisane, żeby nie stosować jednocześnie tych antybiotykow z niesteroidowymi lekami przeciwzapalnymi, typu Ibuprom..a w necie czytam, że lekarze przypisują anty i wlaśnie pzreciwbólowe coś. Jedyne, co mam w domu, to ketonal :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MAU i 170 gości