Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Maria Szczyglińska pisze:Asiu, kiedy te Twoje lejki przestana lać![]()
Jakies wieści od Rudego i Pingusi?
ASK@ pisze:Straszne jest znajdowac zwierzęta o które się dbało. Ale jeszcze gorsza jest niepewnośc co z tymi, które nie przychodzą?! Od tamtego roku tyle zaginęłoWypasione, wycięte,zadbane...
mimbla64 pisze:Asiu przykro bardzo z powodu bezdomniaczka.
ASK@ pisze:Straszne jest znajdowac zwierzęta o które się dbało. Ale jeszcze gorsza jest niepewnośc co z tymi, które nie przychodzą?! Od tamtego roku tyle zaginęłoWypasione, wycięte,zadbane...
A co do Twoich kotów, które przestały przychodzić na karmienie, to może po prostu przeniosły się w inne miejsce. Koty wolnożyjące tak robią. Migrują. Więc jest szansa, że one mieszkają winnym miejscu. Mam taką nadzieję.
ASK@ pisze:mimbla64 pisze:Asiu przykro bardzo z powodu bezdomniaczka.
A co do Twoich kotów, które przestały przychodzić na karmienie, to może po prostu przeniosły się w inne miejsce. Koty wolnożyjące tak robią. Migrują. Więc jest szansa, że one mieszkają winnym miejscu. Mam taką nadzieję.
Ja też mam taka nadzieję. Tylko one całe lata trzymały sie tego terenu. A od kiedy zostały wykastrowane to przestały sie szwendać. Gdzie by poszły jak u nas nikt nie dokarmia.Chyba że jakieś zielone,splesniałe dobra dusza dla zwierza wyrzuciOsiedle jest źle nastawione do zwierząt wszelkiego rodzaju.Kotów,psów,ptaków,dzieci,karmicielek...
Maria Szczyglińska pisze:koty przychodzą odchodzą ginątaki los
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue i 21 gości