;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 11:26 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

dziewczeta ja na FB wszytkim zainteresowanym podaje nr konta Cypiska tak bedzie najszybciej - ona dostaniekase na konto to nawet do sklepu poleci i cos kupi na juz :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw kwi 14, 2011 11:27 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

ogonia pisze:dziewczeta ja na FB wszytkim zainteresowanym podaje nr konta Cypiska tak bedzie najszybciej - ona dostaniekase na konto to nawet do sklepu poleci i cos kupi na juz :ok: :ok: :ok:

No właśnie to "na już" potrzeba, bo potem to można i zamówienia składać. A na teraz to trzeba choć na te parę dni kupić.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 14, 2011 11:37 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Pani Jadzia szukała kici wcześniej domku....wiecie jak to jest....jeden drugiego się zapytał, popytałdrugi zapomniał, nie przejał.....Pani Jadzia ufała ,że coś znajdą...ktoś nawet obiecał ,że się kicią zaopiekuje... ,lecz ta osoba od tygodnia nie odbiera telefonów...dlatego pani Jadzia chce ją już uśpić...chce by kotka była ,,bezpieczna,,a potem ona spokojnie...może odejsć.. :cry:
Pojadę tam dziś na 16....co ja mam powiedzieć ...tej kobiecie...co zrobić z tym kotem.. :cry:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw kwi 14, 2011 11:39 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Koci pilnie DT,TDT potrzebny by p.Jadzia mogła odejść spokojnie :!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw kwi 14, 2011 11:41 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Powiedz jej, że nic złego już kotki nie spotka, bo wiele osób już się o nią martwi i na pewno coś wymyślą.
Jak kicia ma na imię?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw kwi 14, 2011 11:41 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

cypisek pisze:Pani Jadzia szukała kici wcześniej domku....wiecie jak to jest....jeden drugiego się zapytał, popytałdrugi zapomniał, nie przejał.....Pani Jadzia ufała ,że coś znajdą...ktoś nawet obiecał ,że się kicią zaopiekuje... ,lecz ta osoba od tygodnia nie odbiera telefonów...dlatego pani Jadzia chce ją już uśpić...chce by kotka była ,,bezpieczna,,a potem ona spokojnie...może odejsć.. :cry:
Pojadę tam dziś na 16....co ja mam powiedzieć ...tej kobiecie...co zrobić z tym kotem.. :cry:

Cypisku spokojnie spokojnie :ok: :ok:

zglosila sie jedna dziewczyna ale to raczej jako ostateczna deska ratunku ;( kote w ost mozna by przylaczyc do 4 kotow mieszkajacych w lecznicy czekajacych na adopcje ale musi byc zaszczepiona :(
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Czw kwi 14, 2011 11:42 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

a koszt szczepienia to?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw kwi 14, 2011 11:44 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

hanelka pisze:Powiedz jej, że nic złego już kotki nie spotka, bo wiele osób już się o nią martwi i na pewno coś wymyślą.
Jak kicia ma na imię?

p.Jadzia idzie jutro do hospicjum....
Kitka.Tak na nią woła. :)
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Czw kwi 14, 2011 11:47 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

Ja tak lubię takie bardzo dorosłe koty, są takie spokojne, miłe.Kitka na pewno przytulna, miziasta, zadbana, tylko brać i kochać!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw kwi 14, 2011 11:48 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

ewar pisze:Ja tak lubię takie bardzo dorosłe koty, są takie spokojne, miłe.Kitka na pewno przytulna, miziasta, zadbana, tylko brać i kochać!

:!: :!: :!:
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 14, 2011 11:50 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

ASK@ pisze:
ewar pisze:Ja tak lubię takie bardzo dorosłe koty, są takie spokojne, miłe.Kitka na pewno przytulna, miziasta, zadbana, tylko brać i kochać!

:!: :!: :!: :!: :!:

komu numer konta :?: :?: komu :?:

ogonia

Post » Czw kwi 14, 2011 11:58 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

ASK@ pisze:Koci pilnie DT,TDT potrzebny by p.Jadzia mogła odejść spokojnie :!: :!: :!:

Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 14, 2011 12:00 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

ogonia pisze:
ASK@ pisze:

:!: :!: :!: :!: :!:

zamiast batonika można kupić puszkę dla kota :ok:
kot najedzony, a dupa nie urośnie ;) :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw kwi 14, 2011 12:10 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

swiete slowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tym bardziej ze wiosna idzie i lepiej zeby doopa nie rosla :ryk: :ryk:

ogonia

Post » Czw kwi 14, 2011 12:14 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Pomóżcie!!!

niestety nie mam czasu czytać dokładnie wątku więc napisze tylko że jeśli kicia jest ogólnie zdrowa i jeśli nie znajdziecie nic bliżej to ja ją wezmę na DT.
powiedzcie tej pani aby była spokojna-znajdziemy jej z Sz.Kotem najlepszy dom a do tego czasu będzie mogła zostać u mnie.

teraz sama mam bardzo trudną syt. zdrowotną w rodzinie dlatego z chorą kicią sobie nie poradzę,ale jeśli nic kici nie dolega to dam radę..

ważne dla mnie -imię, co lubi jeść , jakie ma zwyczaje i jakiego żwirku używa-jak najwięcej info o kici proszę :D
czy kotka jest sterylizowana?
no i jakaś pomoc na karmę oczywiście bardzo mile byłaby widziana :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]