Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ogonia pisze:dziewczeta ja na FB wszytkim zainteresowanym podaje nr konta Cypiska tak bedzie najszybciej - ona dostaniekase na konto to nawet do sklepu poleci i cos kupi na juz![]()
![]()
cypisek pisze:Pani Jadzia szukała kici wcześniej domku....wiecie jak to jest....jeden drugiego się zapytał, popytałdrugi zapomniał, nie przejał.....Pani Jadzia ufała ,że coś znajdą...ktoś nawet obiecał ,że się kicią zaopiekuje... ,lecz ta osoba od tygodnia nie odbiera telefonów...dlatego pani Jadzia chce ją już uśpić...chce by kotka była ,,bezpieczna,,a potem ona spokojnie...może odejsć..![]()
Pojadę tam dziś na 16....co ja mam powiedzieć ...tej kobiecie...co zrobić z tym kotem..
hanelka pisze:Powiedz jej, że nic złego już kotki nie spotka, bo wiele osób już się o nią martwi i na pewno coś wymyślą.
Jak kicia ma na imię?
ewar pisze:Ja tak lubię takie bardzo dorosłe koty, są takie spokojne, miłe.Kitka na pewno przytulna, miziasta, zadbana, tylko brać i kochać!
ASK@ pisze:ewar pisze:Ja tak lubię takie bardzo dorosłe koty, są takie spokojne, miłe.Kitka na pewno przytulna, miziasta, zadbana, tylko brać i kochać!
![]()
![]()
ASK@ pisze:Koci pilnie DT,TDT potrzebny by p.Jadzia mogła odejść spokojnie![]()
![]()
ogonia pisze:ASK@ pisze:ewar pisze:Ja tak lubię takie bardzo dorosłe koty, są takie spokojne, miłe.Kitka na pewno przytulna, miziasta, zadbana, tylko brać i kochać!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
komu numer konta![]()
komu
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 18 gości