Moderator: Estraven
-
-
-
-

iza71koty pisze:Chodzi Ci Aniu o tego łaciatego marmurka? To Łatek. Kociak uratowany z Tęczy. Cudakowi1 tez bardzo się spodobał ten kociak.To dzikusek. Jego rodzeństwo takie nie jest .A on jeden taki...dziwak.Ale fakt umaszczenie ma nietypowe.Te plamki najśmieszniej wyglądają na łapkach. Zamieszczałam jego zdjęcia na str.40 ale teraz się nie wyświetalają, bo coś jest z serwerem. Wklejam Ci z innego konta.
Co do legowiska. Cieszę się że Ci się podoba.![]()
![]()
-
-
-
-

ankakot pisze:Prześliczny!:)
Dzikusek tzn nie pozwala się głaskać czochrać itp?:) bo mieszka u Ciebie tak? Ma naprawdę niesptykaną urodę,chociaż dla mnie wszystkie koty są piękne nawet parchatki!

ankakot pisze:Ustawiłam sobie jego zdjęcie jako tło na pulpicie:) Mam nadzieję ze moje koty nie będą zazdrosne no i że mogłam wykorzystać tak zdjęcie!?
Ale niespodzianka.A które zdjęcie? Tak mieszka u mnie. Nie pozwala na żadne pouchwałości ani pieszczoty. Ale z grupą świetnie mu się układa. To cudak taki. sennaewa pisze:Podczytuję i zaglądam, ale mam trochę problemów z kręgosłupem i córka w szpitalu była przez ostatni tydzień i tak ciągle coś. Ale najgorsze mnie spotkało w weekend kiedy wylazłam w końcu z domu i zaczęłam robić porzucone jesienią porządki w murowanym domku letnim. Mamy takie dwa i jeden ma takie specjalne wejście zamykane dla koteczków - jeden lubi wychodzić do ogrodu latem. No i te drzwi kocie jakimś cudem nie były zamknięte i w tym domku znalazłam małe koty, mają już otwarte oczka. To jest jakaś masakra, tu nigdy nie było u nas obcych kotów, czasami przebiegały przez ogród, ale rzadko, a w tym roku ciągle przychodzi kot od sąsiadów najbliższych i wcale się nami nie przejmuje - dodam tylko, że sąsiedzi to koszmary nie znające pojęcia sterylizacji i trzymające psy na łańcuchach przy czymś co niby jest budą.
Co ja z tym stadem mam zrobić???? To chyba 5 koteczków.
ankakot pisze:To ,na którym siedzi prawie ,prawie w całej okazałośći a nie chowa się za drapakami .Naprawdę cudny jest
Deszczowo i zimno u mnie ,palę w piecu c.o a myślałam ze sezon grzewczy odszedł w siną dal! za to w domku miło i ciepło.Pozdrawiam na miły wieczór.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości