K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 6:14 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Bardzo proszę o uwzględnienie szczepienia Staleczki w tym tygodniu
Przy okazji dziewczyna miałaby swój kontrolny przegląd.

Pani chętna na Stalkę zrezygnowała; za dużo nakazów i zakazów.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro kwi 13, 2011 13:54 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Mufek narkozę zniósł dobrze o 18 odbieram synusia :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro kwi 13, 2011 15:03 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Annazoo pisze:Bardzo proszę o uwzględnienie szczepienia Staleczki w tym tygodniu

na kota trzeba zasłużyć.

w jakich godzinach można wziąć Stalkę.

wislackikot był dzisiaj m.in. z Muńkiem u Dudy, badania pod mikroskopem nie wykazały żadnych problemów ze skórą więc być może stres go dopadł. Dostał leki łagodzące. Zapytam jeszcze o możliwość alergii na karmę.
Ten sam kot, znaczy wislacki, dopadł dzisiaj dwa koty do ciachnięcia na Olszy, zostały mu jeszcze dwa na poniedziałek. Jutro ma przywieźć "muzealne" egzemplarze, pierwsze 2 kocice, zostanie jeszcze czwórka. Jeżeli nie zmieszczą się u doktora to trafią do kominków.

W Radiu Kraków mamy 30 emisji naszego spotu 1%-owego, łącznie z dogrywką, że Radio Kraków też wspiera tę akcję (katgral działa w ukryciu ale równie skutecznie :1luvu: ). Jeżeli ktoś chce usłyszeć jak to brzmi na falach radiowych to mamy rozpiskę kiedy i o której mają być puszczone

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro kwi 13, 2011 15:08 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:
Annazoo pisze:Bardzo proszę o uwzględnienie szczepienia Staleczki w tym tygodniu

na kota trzeba zasłużyć.

w jakich godzinach można wziąć Stalkę.

wislackikot był dzisiaj m.in. z Muńkiem u Dudy, badania pod mikroskopem nie wykazały żadnych problemów ze skórą więc być może stres go dopadł. Dostał leki łagodzące. Zapytam jeszcze o możliwość alergii na karmę.
Ten sam kot, znaczy wislacki, dopadł dzisiaj dwa koty do ciachnięcia na Olszy, zostały mu jeszcze dwa na poniedziałek. Jutro ma przywieźć "muzealne" egzemplarze, pierwsze 2 kocice, zostanie jeszcze czwórka. Jeżeli nie zmieszczą się u doktora to trafią do kominków.

W Radiu Kraków mamy 30 emisji naszego spotu 1%-owego, łącznie z dogrywką, że Radio Kraków też wspiera tę akcję (katgral działa w ukryciu ale równie skutecznie :1luvu: ). Jeżeli ktoś chce usłyszeć jak to brzmi na falach radiowych to mamy rozpiskę kiedy i o której mają być puszczone

napisałam pw :kotek:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro kwi 13, 2011 16:21 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Mam problem.
Muszę jechać w pt rano przeprowadzić badania w Nowej Hucie i to jedyny termin na który mi się zgodzono.
Poszukuję zastępstwa na Kocimską. Milu, Leone, Kocuria, Vanja nie mogą. Czy ktoś inny dałby radę?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro kwi 13, 2011 17:20 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

a ja poszukuje osoby, która w tym tygodniu mogłaby zabrać Stalke na szczepienie i parę innych czynności u dr Dudy, bo AnnaZoo jest w domu w porach gdy wislackikot już nie bardzo może/powinien jeździć (od zeszłego weekendu ma ciągle zaliczenia i kiedyś się musi do nich przygotować a całe dnie i czasem noce jeździ z kotami lub w kocich sprawach)

Tweety

Post » Śro kwi 13, 2011 18:24 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

W tym tygodniu nie dam rady wpaść na dyżur do kociarni .
Mam wizytę u lekarza.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro kwi 13, 2011 18:34 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Ja w piątek rano pracuję (jak zwykle), więc nie podejdę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro kwi 13, 2011 19:48 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Ja w piątek mogę ale dopiero od 10.30-11, więc jeśli tak strasznie późno to nie jest to mogę podejść.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Śro kwi 13, 2011 19:59 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

kasumi pisze:Ja w piątek mogę ale dopiero od 10.30-11, więc jeśli tak strasznie późno to nie jest to mogę podejść.

Jestem uratowana :1luvu: Nie ma ikonki z ukłonami. Dziękuję bardzo!!!
Lecimy na kroplówkę z Wypłoszem...

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro kwi 13, 2011 21:14 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:a ja poszukuje osoby, która w tym tygodniu mogłaby zabrać Stalke na szczepienie i parę innych czynności u dr Dudy, bo AnnaZoo jest w domu w porach gdy wislackikot już nie bardzo może/powinien jeździć (od zeszłego weekendu ma ciągle zaliczenia i kiedyś się musi do nich przygotować a całe dnie i czasem noce jeździ z kotami lub w kocich sprawach)

ja też chcę być uratowana jak _namida_
I jeszcze z rzeczami świątecznymi bazarkowymi się przypomnę, bo zaraz trzeba je będzie odłożyć na przyszły rok :(

Tweety

Post » Śro kwi 13, 2011 21:51 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

na kociarni w porządku. siostrzyczki alkoholiczki się do siebie tulą, wiśniówka jest zdecydowanie bardziej żądna pieszczot, rakija usatysfakcjonowana faktem, że ma kogo myć. panienki koniecznie trzeba wydać razem!
co to jest w drugim dogu, muniek? ma potwornie wodnistą kupę, poza tym bardzo spragniony kontaktu.
lolek gryzie i atakuje ręce, uważać! kiedy on z tej klatki wyjdzie?

mały drapie w drzwi, syntia rzuca się na klamkę z ogonem jak kita :lol:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw kwi 14, 2011 7:22 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Kocuria pisze:na kociarni w porządku. siostrzyczki alkoholiczki się do siebie tulą, wiśniówka jest zdecydowanie bardziej żądna pieszczot, rakija usatysfakcjonowana faktem, że ma kogo myć. panienki koniecznie trzeba wydać razem!
co to jest w drugim dogu, muniek? ma potwornie wodnistą kupę, poza tym bardzo spragniony kontaktu.
lolek gryzie i atakuje ręce, uważać! kiedy on z tej klatki wyjdzie?

mały drapie w drzwi, syntia rzuca się na klamkę z ogonem jak kita :lol:

dziś też miał nieciekawą qupkę.. może to po innej karmie..
proszę pamiętać, że Muniek jest na Intestinalu.. sprawdzamy, czy nie ma jakiejś alergii pokarmowej..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw kwi 14, 2011 8:31 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

mam takie zapytanko: jeśli ktoś chce nam przekazać 1%, czy można jakoś gdzieś na PITcie zaznaczyć, że to dla krakowa? czy wpisuje się tylko krs i pieniążki idą do wspólnej kasy?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw kwi 14, 2011 8:39 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

edit_f pisze:mam takie zapytanko: jeśli ktoś chce nam przekazać 1%, czy można jakoś gdzieś na PITcie zaznaczyć, że to dla krakowa? czy wpisuje się tylko krs i pieniążki idą do wspólnej kasy?

w sekcji H - pod wskazaniem OPP jest sekcja informacje dodatkowe - wydaje mi się, że tam właśnie można dopisać.
Tyle, że to potem fundacja jeżeli otrzyma te szczegóły musi zarządzić co z nimi dalej począć.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

[poprzednia][następna]