Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Bardzo proszę o uwzględnienie szczepienia Staleczki w tym tygodniu
Przy okazji dziewczyna miałaby swój kontrolny przegląd.
Pani chętna na Stalkę zrezygnowała; za dużo nakazów i zakazów.
Tweety pisze:Annazoo pisze:Bardzo proszę o uwzględnienie szczepienia Staleczki w tym tygodniu
Przy okazji dziewczyna miałaby swój kontrolny przegląd.
Pani chętna na Stalkę zrezygnowała; za dużo nakazów i zakazów.
na kota trzeba zasłużyć.
w jakich godzinach można wziąć Stalkę.
wislackikot był dzisiaj m.in. z Muńkiem u Dudy, badania pod mikroskopem nie wykazały żadnych problemów ze skórą więc być może stres go dopadł. Dostał leki łagodzące. Zapytam jeszcze o możliwość alergii na karmę.
Ten sam kot, znaczy wislacki, dopadł dzisiaj dwa koty do ciachnięcia na Olszy, zostały mu jeszcze dwa na poniedziałek. Jutro ma przywieźć "muzealne" egzemplarze, pierwsze 2 kocice, zostanie jeszcze czwórka. Jeżeli nie zmieszczą się u doktora to trafią do kominków.
W Radiu Kraków mamy 30 emisji naszego spotu 1%-owego, łącznie z dogrywką, że Radio Kraków też wspiera tę akcję (katgral działa w ukryciu ale równie skutecznie). Jeżeli ktoś chce usłyszeć jak to brzmi na falach radiowych to mamy rozpiskę kiedy i o której mają być puszczone
kasumi pisze:Ja w piątek mogę ale dopiero od 10.30-11, więc jeśli tak strasznie późno to nie jest to mogę podejść.
Tweety pisze:a ja poszukuje osoby, która w tym tygodniu mogłaby zabrać Stalke na szczepienie i parę innych czynności u dr Dudy, bo AnnaZoo jest w domu w porach gdy wislackikot już nie bardzo może/powinien jeździć (od zeszłego weekendu ma ciągle zaliczenia i kiedyś się musi do nich przygotować a całe dnie i czasem noce jeździ z kotami lub w kocich sprawach)
Kocuria pisze:na kociarni w porządku. siostrzyczki alkoholiczki się do siebie tulą, wiśniówka jest zdecydowanie bardziej żądna pieszczot, rakija usatysfakcjonowana faktem, że ma kogo myć. panienki koniecznie trzeba wydać razem!
co to jest w drugim dogu, muniek? ma potwornie wodnistą kupę, poza tym bardzo spragniony kontaktu.
lolek gryzie i atakuje ręce, uważać! kiedy on z tej klatki wyjdzie?
mały drapie w drzwi, syntia rzuca się na klamkę z ogonem jak kita
edit_f pisze:mam takie zapytanko: jeśli ktoś chce nam przekazać 1%, czy można jakoś gdzieś na PITcie zaznaczyć, że to dla krakowa? czy wpisuje się tylko krs i pieniążki idą do wspólnej kasy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 465 gości