Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
justyna p pisze:Kasia sie znalazła![]()
![]()
katimal pisze:Hej dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było z wiadomych względów, ale mam nadzieję, że teraz będę się częściej pokazywać...
Golla - czytam o tych kotach koło Od Nowy. Możesz sprecyzować, gdzie jest to miejsce? Będę szła na spacer to obczaję, gdzie to jest.
znam trochę tę okolice i jedną kobitkę, która w kilku miejscach na Gagarina dokarmia koty. Zastanawiam się, czy to ta sama...
Od tego można by zacząć.
golla pisze:A jeśli chodzi o jeżdżenie autobusami z milusińskimi, to ostatnio jak wracałam z Rudaskiem od weta z Rubinkowa, to kupę zrobił w transporterze i zaczęło tak śmierdzieć, że próbowałam wszystkie dziury z transportera pozakrywać czy miałam, zdjęłam szal, torebką zakryłam wejście. Najadłam się takiego wstydu, bo byłam podejrzaną nr 1. Jakby jechała matka z dzieckiem to zwaliłabym całą winę na malucha, ale akurat nikogo takiego nie było.
golla pisze:A jeśli chodzi o jeżdżenie autobusami z milusińskimi, to ostatnio jak wracałam z Rudaskiem od weta z Rubinkowa, to kupę zrobił w transporterze i zaczęło tak śmierdzieć, że próbowałam wszystkie dziury z transportera pozakrywać czy miałam, zdjęłam szal, torebką zakryłam wejście. Najadłam się takiego wstydu, bo byłam podejrzaną nr 1. Jakby jechała matka z dzieckiem to zwaliłabym całą winę na malucha, ale akurat nikogo takiego nie było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości