wania71 pisze:Mam nadzieję, że nie obraziłeś się Domku za te okna, choć fakt, za czyste to one nie były

nieeee, zamierzam kupić te zabezpieczenia - tak, że waniu śpij spokojnie
wania71 pisze:Co nowego u Czarusi? Jak zdrowie?
wszystko ok, jutro jadę na usg noska, zobaczymy co powie kolejny wet
Czara zachowuje się jak okaz zdrowia....apetyt dopisuje, spore kupsztale i sioo w kuwecie i duża ochota na zabawę. okupuje nasze kolana i w nocy śpi z nami. Przechodzi tylko z nóg moich na TZ, w zależności jak się przewracamy na boki. Jak na razie grzeczna dziewczynka, nie wskakuje na meble - tylko czasami grzebie łapkami w ziemi doniczkowej. Jedyny minus - to , że strasznie boi się obcinania pazurów. przez 3 tygodnie tylko 4 mi się udało. I tak to robię na śpiocha, ale jak tylko poczuje, że coś majstruję jej przy łapach to zrywa się jak oparzona

Może jutro u weta się uda, albo coś mi poradzi. Czara ma drapak i nawet z niego korzysta (jeszcze nie tknęła fotela

) ale my uwielbiamy zabawy typu :polujemy , drapiemy, gryziemy ręce pańciostwa a przy takich szpilkach to

po wizycie zdam relacje, a teraz kończę bo kicia siada mi na lapka - co oznacza przytul mnie (nawiasem mówiąc Czara zostawia mi mnóstwo sierści na lapku, jak się zepsuje to będę wiedziała co powiedzieć w serwisie.......,że mam futro

) ...a teraz było głośne miau, bo przez to, że piszę na kolanach

niewygodnie się leży...
pozdrawiam