Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura-najmysi mama pisze:Ile napisałaś, że ważyła jak ją zabrałaś od tego pożal sie Boże "hodowcy" 500g![]()
![]()
![]()
0,5 kg ważą u mnie kocieta jak mają przecietnie 24-26 dni!!!!
Ale one wtedy dopiero dostają pierwszy stały pokarm w ilościach śladowych![]()
Ona już jadła sama?!
Mnie też wydaje sie, że nie ma co robić jej testów. Ona chyba za młoda. Będą nie miarodajne.
Szura-najmysi mama pisze:
Pewnie już teraz wydałaś na leczenie kotki więcej niż kosztuje rodowodowy kociak z dobrej hodowli ! Wielki szacun, że nie opuściłas rąk, że walczysz o zdrowie malizny!
Szura-najmysi mama pisze:Trzymam kciuki za kruszynkę![]()
![]()
![]()
![]()
J.D. pisze:vailet jak będziesz potrzebowała beta glukan to daj znać.Mam "ludzki" w większej ilości bo kupiłam w promocji 30kaps. + 30 gratis...
jasdor pisze:Boziu, biedna kiciuniaale może da radę. Trzymam mocno kciuki żeby sie jakoś udało
![]()
![]()
![]()
jasdor pisze:Szura-najmysi mama pisze:
Pewnie już teraz wydałaś na leczenie kotki więcej niż kosztuje rodowodowy kociak z dobrej hodowli ! Wielki szacun, że nie opuściłas rąk, że walczysz o zdrowie malizny!
Oj, tak ! To tak, jak z aytem, dokładasz do niego, choć w zamian za naprawę można by nowe kupić za te pieniądze![]()
Pewnie Bejbi miała jakieś rodzeństwo, czarno widzę ich przyszłość, jeżeli jeszcze gdzieś żyją, a nie trafili na takich ludzi, jak vailet ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości