Jak mi się jutro uda wcześniej wstać to podrzucę Nataszy parę rzeczy na bazarek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:rozmawiałam dzisiaj z Figaro, weźmie maluchy jakby co
martka pisze:Tak, bo ja pisałam o tej budowie przy Odrze, ale jest jeszcze kicia na budowie- na Piaskowej, jej tez nie zdązyłysmy złapać i sie okociła, chyba pod barakiem. Dzisiaj mamy spróbowac wyciągac ten miot, ale chyba nikłe sznase![]()
Wiem, że mamy DT tylko na 1 miot, wiem, ale miotów jest kilka, który pierwszy damy rade odnaleźć i zabrać ten pójdzie do DT. Ok?
martka pisze:Tak, bo ja pisałam o tej budowie przy Odrze, ale jest jeszcze kicia na budowie- na Piaskowej, jej tez nie zdązyłysmy złapać i sie okociła, chyba pod barakiem. Dzisiaj mamy spróbowac wyciągac ten miot, ale chyba nikłe sznase![]()
Wiem, że mamy DT tylko na 1 miot, wiem, ale miotów jest kilka, który pierwszy damy rade odnaleźć i zabrać ten pójdzie do DT. Ok?
iga5 pisze:bylysmy dzis na Piaskowej, kotki sa pod barakiem i bardzo trudny dostep, wiec na razie odpuszczamy, matka jest karmiona a na budowie nikogo nie ma wiec maja szanse dopoki nie wyjda, a jak wyjda to mam nadzieje, ze je zlapiemy...za pewnie 5 tyg powrocimy do tematu.
zajrzalysmy obok na podworko na Purkyniego kolo centrali telef i tam stadko wyglodnialych kotow.
niektore maja dziwne jakby zwisajace brzuchy ale tak nie na calej dlugosci, czy to moga byc spaprane sterylki, guzy, a moze sa karmiace choc to zwykle inaczej wyglada. nie wiem:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości