» Wto kwi 12, 2011 16:16
Re: Mała Bejbi od początku choruje
Temat postu: Wysłany: Pią Lis 19, 2004 21:38
Dołączenie: Wto Lis 16, 2004 15:06
Miejscowość: Bydgoszcz
BYDGOSZCZ
Pozwolę sobie dodać...
Przychodnia "Wyżyny" - ul.Siedleckiego 6, dr Michał Połulich
tel.371-30-68
Kompetentny, kocha zwierzęta i znosi bez mrugnięcia oka rozliczne pytania dociekliwego właściciela. Potrafi zadzwonić i spytać jak się czuje kot np. po szczepieniu
Jest ponadto konkurencyjny cenowo.
Przyjmuje nawet w niedziele (2 godz.), uznaje wizyty domowe.
Specjalność - kardiologia, żona - okulistyka. Ale nie boi się niczego...
Miłego leczenia!
DeLimiter napisał(a):
Również polecam!
Byłem kilkanaście razy w tej lecznicy z moim bardzo chorym kotkiem i bardzo wysoko oceniam fachowość, efektywność i podejście do zwierząt lekarzy z tej przychodni.
Pozdraiwm
DeLimiter
02.2009 jomi20 napisał(a):
Polecam przychodnię weterynaryjną Wyżyny. Przyjmuje tam 4 lekarzy, mają niezbędny sprzęt. Szefem jest dr Poulich ale jego akurat nie polecam. Mam wrażenie, że prowadzenie spraw administracyjnych za bardzo go absorbuje i powoduje "nadwrażliwość". Polecam dr Surawskiego - świetne podejście do kotów, duży spokój i kompetencja.
kota7 napisał(a):
Popieram. Znakomity lekarz z pasją, otwarty, nie idący na łatwiznę, współpracujący z opiekunem i IMO mający wszelkie zadatki na bycie wetem naprawdę znakomitym.
walpurgiarm napisał(a):
Dla mnie rewelacja. Przemili ludzie, ze zrozumieniem wysluchuja najdziwniejszych pytan, zero zniecierpliwienia. Super atmosfera. I przede wszystkim 100% kompetencji i zyczliwe podejscie do pacjentow:)
Pozwolę sobie dodać...
Przychodnia "Wyżyny" - ul.Siedleckiego 6, dr Michał Połulich
tel.371-30-68
Kompetentny, kocha zwierzęta i znosi bez mrugnięcia oka rozliczne pytania dociekliwego właściciela. Potrafi zadzwonić i spytać jak się czuje kot np. po szczepieniu
Jest ponadto konkurencyjny cenowo.
Przyjmuje nawet w niedziele (2 godz.), uznaje wizyty domowe.
Specjalność - kardiologia, żona - okulistyka. Ale nie boi się niczego...
Miłego leczenia!
DeLimiter napisał(a):
Również polecam!
Byłem kilkanaście razy w tej lecznicy z moim bardzo chorym kotkiem i bardzo wysoko oceniam fachowość, efektywność i podejście do zwierząt lekarzy z tej przychodni.
Pozdraiwm
DeLimiter
11.2009 prrrszalona napisał(a):
Ja również polecam, leczyłam u nich moje koty + koty znajomych + znajdki. pracują tam znakomici lekarze, którzy do zwierząt podchodzą z wielkim sercem, a do dociekliwych właścicieli z dużą cierpliwością
Ostatnio zmienili adres, w tej chwili Lecznica mieści się przy ulicy Modrakowej tuż za Kauflandem, dokładnie między Modrakową a Chabrową.
03.2011 Matahari napisał(a):
polecam, niedawno otwarty gabinet weterynaryjny doktora Bartka Babińskiego, mieści się przy kładce na ul. Wojska Poskiego, dokładny adres ul.Siedleckiego 6
jak dla mnie to świetny lekarz z właściwym podejściem i do pacjentów i do właścicieli... i nie będę ukrywać, ceny ma też przyzwoite... naprawdę polecam...