Poza tym super że sika na podkłady ,to wielka wygoda ,u mnie płacze okropnie ,aż zachrypła
Dla yorków 6 lat to żaden wiek.
Moderator: Estraven
Serniczek pisze:maggia pisze:monika Mojsak pisze:pani narzeka na forum,. ze pieniedzy nie ma i dziewczyny kupuja pani wegiel na zime, a synuś co? w jakas dziewuche będzie ladował, zamiast matce pomoc? w razie czego na np wegiel itp forum sie znowu dorzuci?
No normalnie bezczelność !
powiedzmy wprost-brutalne chamstwo.

monika Mojsak pisze:przepraszam. To faktycznie nie moja sprawa. ale poprostu tak ta sytuacja wygląda z mojej strony. Tylko tyle. juz sie wiecej nie wtracam. A watek czytam dokładnie od kilku lat. pozdrawiam.

sherina pisze:Pani monika Mojsak, Pani podziękujemy za takie złośliwości, że też wszędzie się znajdzie taka osoba "życzliwa"
, nie zna Pani Dorci, nie zna Bartka ani sytuacji w jakich się znaleźli i ile sami robią by pomagać innym.
Ja ze swojej strony nie wiem nawet jak im mam dziękować, zawsze można na nich liczyć.
500 zł na dziecko, skoro na to Bartek się zgodził to da radę![]()
Ja dostaję 1000zł na córkę, połowa tego to opłaty przedszkolne a gdzie reszta ?, nie mieszczę się w tej sumie a uważam na wydatki. Dzieci wymagają dużych nakładów finansowych.
Tego się trzymaj i nigdy nie tłumacz się ze swojego życia-tak jak to zrobiłaś tej pani.Niech pilnuje swojego ,a kamyczki wrzuca do własnego ogródka.

dorcia44 pisze:zimno mi ,na dworzu przyjemniej niż w domu![]()
dziś może przyjedzie pan zobaczyć 6l. yorczke.
Na maluchy też są chętni ,tylko jeszcze wybrać ten najlepszy z najlepszych.
spać mi się chce okrutnie ,kolejna noc w plecy ,muszę koniecznie brać coś na sen ,nawet jakieś ziółko.

Użytkownicy przeglądający ten dział: LikeWhisper i 95 gości