KOCINIEC,czyli DT u Seji II- REJCIA W DS!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 15:07 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Mam niesamowitą ochotę przerobić Witka i Wiktorka na rękawiczki...
Wczoraj ledwo , dosłownie ledwo pościeliłam łóżko ,przebrawszy pościel ... i na taką świeżutką , pachnącą pościel władował się Wiktor i Witek i zaczęli się ... kopulować... :| dosłownie...
W pierwszej chwili z TŻtem się zaczęliśmy śmiać...chwilę później poczuliśmy zapach tej miłości kociej... i zobaczyłam zastrzykaną pościel... ulało im się :?

Zmieniłam pościel...po to żeby rano obudzić się zalana ponownież przez kopulującą parkę...

Na chwilę obecną... w brodziku mam górę prania... leeedwo co zdążyłam tą górę wysuszyć, a znowu jest do prania...

Czarne diabły puszczone na chwilę znowu zrobiły mi sajgon...absolutnie nie łapią kuwety mimo nocy w klatce...kocyk ,który miały musialam wyrzucić...

Ehhh...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pon kwi 11, 2011 15:18 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Mniejszy piwngwin zdrowy to mozna go ciachac? :roll:
Umawiaj do weta
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto kwi 12, 2011 11:12 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Dziś przyszło mleko dla kociąt i 3 fantastyczne smoczki :)
I Tinkowy prezent urodzinowy :) poidełko fontanna - koniec z żebraniem wody z kranu :)

seja

Post » Śro kwi 13, 2011 7:23 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Zła pańcia nie nocowała dziś w domu i wróciła o 7 z hakiem :)
W przedpokoju powitało mnie stado footer :)
Głodnych footer :twisted:

Jako standard pare pachnących niespodzianek...
Wysypana karma w moim pokoju-pewnie Tequila, bo ona tak często robi, ślizga się na panelach :)

Willuś ostatnio się pochorował , ze wstydem przyznam , że nie zauważyłam , ani ja ani mój brat.
Ciocia Marzenka zabrała nas do Weta w zeszłym tygodniu i okazało się, że Willuś ma 40stopni gorączki...
On po wprowadzce do mnie się zadekował w domku i wychodził tylko za potrzebą lub na jedzenie...
Nie widywałam go, ani mój brat.
Aż przyjechało zamówienie z zooplusa i puszkę podawałam w pokoju... wyszło footerko ledwo stojące na łapinach...
Teraz jest o niebo lepiej.
W tej chwili Willuś śpi na kanapie... tego do tej pory nie robił :)

Za to Zohan kaszle... i schudł... Zohan, Zytka,Alvunia i Pomcia to największe dziki u mnie.
Z czego Pomcia zajmuje pierwsze miejsce na podium, bo absolutnie nie da się jej pogłaskać bez utraty ręki czy palca...
Zohan i Zyta dają się głaskać - wczoraj zlikwidowałam im miejscówę w WC, koniec izolowania się od reszty!
Zastanawiam się jakby tu takie zawlec do Weta i wrócić do domu bez wizyty w szpitalu i transfuzji krwi...

Willek powinien dziś jechać na kontrolę i po leki , bo na dziś już nie mam...

seja

Post » Śro kwi 13, 2011 10:28 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Asia, ja niestety dzis nie dam rady :( moze Twoj z Toba pojedzie popoludniu?

Asia, ile ml mleka dziennie powinien zjesc ok 2.5-3 tyg kociak?
Obrazek

Marea

Post » Śro kwi 13, 2011 11:02 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Marea pisze:Asia, ja niestety dzis nie dam rady :( moze Twoj z Toba pojedzie popoludniu?

Asia, ile ml mleka dziennie powinien zjesc ok 2.5-3 tyg kociak?

Paulina jeszcze dziś wpadnie. Zobaczymy kto się zaoferuje :)

Hmm... 3 tygodniowy kociak... tak plus minus powinien już jeść sam troszkę, moje diabły już jedzą.
Średnio co około 3-4h , jakieś 10-20ml.
Bia ciągnie tyle...

seja

Post » Śro kwi 13, 2011 16:51 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

hmmm... te kociaki z falowca cos nie chca ciagnac tego smoka z opakowania mleka Royal :roll: zalozylysmy ten najmniejszy smoczek i ciut dziurke powiekszylysmy :roll: generalnie ok 24.00 sie rozdarly, dostaly papu, ale mysle ze za malo i spaly i byly cicho chyba do 10.00 rano :roll: jak wpadlam ok 12:30 Anka prosila bym jednego nakarmila bo niewiele zjadl, ale nie chcial :roll:
No nic powalczy ze strzykawka :roll:
Obrazek

Marea

Post » Śro kwi 13, 2011 17:33 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Marea pisze:hmmm... te kociaki z falowca cos nie chca ciagnac tego smoka z opakowania mleka Royal :roll: zalozylysmy ten najmniejszy smoczek i ciut dziurke powiekszylysmy :roll: generalnie ok 24.00 sie rozdarly, dostaly papu, ale mysle ze za malo i spaly i byly cicho chyba do 10.00 rano :roll: jak wpadlam ok 12:30 Anka prosila bym jednego nakarmila bo niewiele zjadl, ale nie chcial :roll:
No nic powalczy ze strzykawka :roll:

Kupiłyście to szczenięce?
Z tymi smoczkami jest jeden tyci problem, są zbyt nowe i kiepsko się ssie :)
Usiłowałam moim zapodać z nowego smoczka, ale się strasznie irytowały , że kiepsko leci :)
Czeka mnie osobiste "niszczenie" smoczka :D

Zamówiłam to kocięce - tam to dopiero fajne smoczki są!!
Dostałam 3 sztuki tego samego rozmiaru - chcesz to dam Ci jeden :) troche sobie possiesz :ryk: albo Anka

Właśnie wróciłam po kontroli z Willusiem.
Dostał antybiotyk ze sterydem jak ostatnio, antybiotyk działa przez 3 dni i na tym zakończy się jego kolejna terapia antybiotykowa...chyba, że nie będzie poprawy, a pogorszenie...

Jedno co jest dla mnie pewne , to to że po raz kolejny czeka mnie akcja odrobaczania... któreś zwymiotowało glistami...
Jak jedno ma, to reszta też...

Kocięta są w kuchnioprzedpokoju... zagrodziłam przejście do pokoju kartonem i tam mogą szaleć ile chcą...ale wolą trafiać do kuwety... i o dziwo trafiają...jak to jest , że jak są na panelach, to nie chcą diabły ...

Ciocia Paulina z Ciocią Wiolą nas odwiedziły dziś :) kontrola taka :wink: żeby sprawdzić jak się Zohanek, Zytka i Pomcia mają :)

seja

Post » Śro kwi 13, 2011 18:07 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

seja pisze:Kupiłyście to szczenięce?
Z tymi smoczkami jest jeden tyci problem, są zbyt nowe i kiepsko się ssie :)
Usiłowałam moim zapodać z nowego smoczka, ale się strasznie irytowały , że kiepsko leci :)
Czeka mnie osobiste "niszczenie" smoczka :D

Zamówiłam to kocięce - tam to dopiero fajne smoczki są!!
Dostałam 3 sztuki tego samego rozmiaru - chcesz to dam Ci jeden :) troche sobie possiesz :ryk: albo Anka

Jak chcesz odstapic to chetnie przejme :wink: ze strzykawka idzie jej lepiej karmienie, wypily na jeden raz po ok 8ml na lep :roll:
Obrazek

Marea

Post » Śro kwi 13, 2011 19:37 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

To wpadaj po smoczka :)

seja

Post » Czw kwi 14, 2011 10:33 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Zohan dziś pobił talerze... były na podłodze...

Witek... cóż pralka chodzi...

Dziś dały czadu... nie wiem w co ręce włożyć...
Kawy jeszcze nie piłam.

Zakrapianie oczu Alvie i mam zmasakrowane ręce każdego dnia...

Zabieram się za sprzątanie...

seja

Post » Czw kwi 14, 2011 21:19 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Uwieńczenie dnia dzisiejszego...zalałam sąsiadkę...wąż od pralki mi się wysunął...

... padam...

seja

Post » Pt kwi 15, 2011 5:56 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

No jakbyś miała jeszcze za mało niespodzianek :? . Moja stara pralka 2 x mi zrobiła taki myk i wypluła wodę na posadzkę, ale byłam w domu więc udało się opanować sytuację na czas. Trzeciego razu nie było-musiałam wymienić pralkę.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Pt kwi 15, 2011 10:26 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

seja pisze:Uwieńczenie dnia dzisiejszego...zalałam sąsiadkę...wąż od pralki mi się wysunął...

... padam...

Współczuję, szczerze :(
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt kwi 15, 2011 10:54 Re: KOCINIEC,czyli żłobek u Seji vol.2,rezydenci(2),tymczasy(16)

Ciocia Wiola dziś wpadnie, zagarniamy 6 kotów .
Willuś się nie poprawił mimo antybiotyków...

Poranki... znowu mam sajgon... stos pościeli do prania - Witek...
Mój brat stwierdził, że ma dość i wraca do domu... rozumiem go...też bym chciała.

Witek i Wiktor jadą dziś na kastrację do Kasprzyków, Willuś do nich dołączy, bo wymaga hospitalizacji... nie wiem czemu nie zaskoczył po antybiotykach i sterydach, nie chce jeść, pluje convem, stracił na wadze...

Zytka i Zohan odzyskają wolność, nie żebym chciała...

Kawa i zabieram się za sprzątanie...

seja

[poprzednia][następna]