Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RKa pisze:W pewnym sensie dobrze wiedzieć, że nie tylko ja się męczę. My tak na prawdę nie wiemy czy mamy alergię na zwierzęta bo badań nie mieliśmy oboje od X czasu. Tym też się trzeba zająć. Ale znowu moja siostra, tez alergiczka ma męża alergika i oni zdecydowali się na szczeniaka teraz, (starają się właśnie o dziecko) bo chcą żeby ich potomny od początku miał styczność z alergenem. Ona o dzieciach niby wie dużo bo to jej taki mały bzik i twierdzi, że tak jest nawet bezpieczniej. Dlatego sama już nie wiem. Opinie są tak podzielone, że człowiek i tak musi własnego sumienia posłuchać i już! Ale może jak na tymczasie coś mnie złapie za serce to zostanie z nami na zawsze.. Bardziej liczę, że złapie mojego Rozsądnego bo o mnie długo koty walczyć nie muszą
A Ty ezzme i tak masz chyba kontakt u mamy ze swoją kicią? Zawsze to jakaś radocha
Życzę Ci żeby Wasze potomstwo nie miało żadnych alergii bo i takie cuda się zdarzają i żebyście mogli mieć pięknego pieszczocha
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Majestic-12 [Bot], nfd, uga i 86 gości