Moderator: Moderatorzy
moś pisze::lol: Wow, anulka, strach sie bac
anulka111 pisze:moś pisze::lol: Wow, anulka, strach sie bac
Spokojnie beda monotematyczne i zobowiazujaceKto mnie dobrze zna,to mniej wiecje wie ,czego sie spodziewac
jaaana pisze:anulka111 pisze:moś pisze::lol: Wow, anulka, strach sie bac
Spokojnie beda monotematyczne i zobowiazujaceKto mnie dobrze zna,to mniej wiecje wie ,czego sie spodziewac
Skarpetek?
moś pisze:Nie wiem jak casice ale mnie usatysfakcjonowalas wyborem miejsc![]()
anulka111 pisze:Zgadlas i zobowiazania beda dotyczyc skarpetek,ale wpierw musze obrosnac w kase-w koncu nie ma nic za darmo![]()
mpacz78 pisze:anulka111 pisze:Zgadlas i zobowiazania beda dotyczyc skarpetek,ale wpierw musze obrosnac w kase-w koncu nie ma nic za darmo![]()
Ale to mają być pytania a nie zobowiązania![]()
Trzeba się nieźle nagłowić aby tak zadać pytanie by odpowiedź na nie była zobowiązaniem.
No cóż anulka111 czekam na Twój błysk inteligencji
Zofia&Sasza pisze:No więc długo się zbierałam (casica - szykuj bannerek)
JA CHYBA NIE MAM ULUBIONEJ POZYCJICo więcej, symptomatyczna jest wypowiedź TŻa (jak rozumiecie - byłego), że sen erotyczny wygląda w moim wykonaniu tak: "Siedzimy, fajki palimy i prowadzimy głęboką, wielogodzinną dyskusję o sensie życia, opozycji - bądź jej braku - między istotą a istnieniem oraz starych Polakach"... I coś w tym jest.
Z każdym z TŻów - a kilku ich było- wyglądało to zupełnie inaczej, bo i każdy z nich był inny (choć wszyscy byli przystojni, bo nie lubię brzydali). Raz tak, raz siak, a efekt zależał bardziej od osoby partnera niż od układu hm... przestrzennego
To co mogę ewentualnie dodać, to tyle, że stanowczo bardziej od "jak" zależało mi zawsze na "gdzie"Tzn. nie tak, żeby aż od razu jakiś dogging, ale zdarzyło mi się np. w piwnicy pod wybiegiem miśków na Trasie WZ, w szczelnie zatkanym ludźmi (śpiącymi, mam taką nadzieję przynajmniej) korytarzu schroniska w Pięciu Stawach (konkretnie na schodkach przy kibelku, bo jak przyszliśmy to już miejsca "na równym" nie było...) Co jeszcze? Pociąg to standard, szatnia na imprezie firmowej też... No nuuudaaa panie, nuuudaaa
![]()
W razie czego uwzględniam pytania dodatkowe ze strony zamawiającej![]()
passa pisze:Ale nawy bocznej nie było...to rzeczywiście nudy
Zofia&Sasza pisze:w piwnicy pod wybiegiem miśków na Trasie WZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości