BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 11:40 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

:lol: Wow, anulka, strach sie bac :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob kwi 09, 2011 11:44 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

moś pisze::lol: Wow, anulka, strach sie bac :twisted:

Spokojnie beda monotematyczne i zobowiazujace :lol: Kto mnie dobrze zna,to mniej wiecje wie ,czego sie spodziewac 8)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob kwi 09, 2011 12:42 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

anulka111 pisze:

Spokojnie beda monotematyczne i zobowiazujace :lol: Kto mnie dobrze zna,to mniej wiecje wie ,czego sie spodziewac 8)

Skarpetek?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob kwi 09, 2011 13:11 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

jaaana pisze:
anulka111 pisze:

Skarpetek?

Zgadlas i zobowiazania beda dotyczyc skarpetek,ale wpierw musze obrosnac w kase-w koncu nie ma nic za darmo :ryk:

Wprawdzie jedna osoba sugerowala mi ,by pytac o myszkę 8) ale jakos moja tematyka bardziej mi sie podoba :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon kwi 11, 2011 16:29 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

mamy poniedziałek, znaczy jest po weekendzie, nie...? 8)
<przebiera nóżkami>

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon kwi 11, 2011 16:49 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

To chyba będzie dłuuuga opowieść :lol:

jaaana

Post » Pon kwi 11, 2011 18:33 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

No więc długo się zbierałam (casica - szykuj bannerek :oops: )
JA CHYBA NIE MAM ULUBIONEJ POZYCJI :cry: Co więcej, symptomatyczna jest wypowiedź TŻa (jak rozumiecie - byłego), że sen erotyczny wygląda w moim wykonaniu tak: "Siedzimy, fajki palimy i prowadzimy głęboką, wielogodzinną dyskusję o sensie życia, opozycji - bądź jej braku - między istotą a istnieniem oraz starych Polakach"... I coś w tym jest.
Z każdym z TŻów - a kilku ich było :twisted: - wyglądało to zupełnie inaczej, bo i każdy z nich był inny (choć wszyscy byli przystojni, bo nie lubię brzydali). Raz tak, raz siak, a efekt zależał bardziej od osoby partnera niż od układu hm... przestrzennego :twisted:
To co mogę ewentualnie dodać, to tyle, że stanowczo bardziej od "jak" zależało mi zawsze na "gdzie" :wink: Tzn. nie tak, żeby aż od razu jakiś dogging, ale zdarzyło mi się np. w piwnicy pod wybiegiem miśków na Trasie WZ, w szczelnie zatkanym ludźmi (śpiącymi, mam taką nadzieję przynajmniej) korytarzu schroniska w Pięciu Stawach (konkretnie na schodkach przy kibelku, bo jak przyszliśmy to już miejsca "na równym" nie było...) Co jeszcze? Pociąg to standard, szatnia na imprezie firmowej też... No nuuudaaa panie, nuuudaaa :oops:
W razie czego uwzględniam pytania dodatkowe ze strony zamawiającej :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon kwi 11, 2011 20:16 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Nie wiem jak casice ale mnie usatysfakcjonowalas wyborem miejsc :ryk: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon kwi 11, 2011 20:20 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

moś pisze:Nie wiem jak casice ale mnie usatysfakcjonowalas wyborem miejsc :ryk: :ok:

szczególnie schodkami :ryk:
(bo też miałam schroniskową przygodę, tylko góry inne)

jaaana

Post » Pon kwi 11, 2011 20:22 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Ale nawy bocznej nie było...to rzeczywiście nudy :twisted:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pon kwi 11, 2011 20:45 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

anulka111 pisze:Zgadlas i zobowiazania beda dotyczyc skarpetek,ale wpierw musze obrosnac w kase-w koncu nie ma nic za darmo :ryk:

Ale to mają być pytania a nie zobowiązania :roll:
Trzeba się nieźle nagłowić aby tak zadać pytanie by odpowiedź na nie była zobowiązaniem 8) .
No cóż anulka111 czekam na Twój błysk inteligencji 8)
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon kwi 11, 2011 20:59 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

mpacz78 pisze:
anulka111 pisze:Zgadlas i zobowiazania beda dotyczyc skarpetek,ale wpierw musze obrosnac w kase-w koncu nie ma nic za darmo :ryk:

Ale to mają być pytania a nie zobowiązania :roll:
Trzeba się nieźle nagłowić aby tak zadać pytanie by odpowiedź na nie była zobowiązaniem 8) .
No cóż anulka111 czekam na Twój błysk inteligencji 8)

Aj tam - takie pytanie będzie prymitywnie proste :mrgreen:

jaaana

Post » Pon kwi 11, 2011 22:21 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Zofia&Sasza pisze:No więc długo się zbierałam (casica - szykuj bannerek :oops: )
JA CHYBA NIE MAM ULUBIONEJ POZYCJI :cry: Co więcej, symptomatyczna jest wypowiedź TŻa (jak rozumiecie - byłego), że sen erotyczny wygląda w moim wykonaniu tak: "Siedzimy, fajki palimy i prowadzimy głęboką, wielogodzinną dyskusję o sensie życia, opozycji - bądź jej braku - między istotą a istnieniem oraz starych Polakach"... I coś w tym jest.
Z każdym z TŻów - a kilku ich było :twisted: - wyglądało to zupełnie inaczej, bo i każdy z nich był inny (choć wszyscy byli przystojni, bo nie lubię brzydali). Raz tak, raz siak, a efekt zależał bardziej od osoby partnera niż od układu hm... przestrzennego :twisted:
To co mogę ewentualnie dodać, to tyle, że stanowczo bardziej od "jak" zależało mi zawsze na "gdzie" :wink: Tzn. nie tak, żeby aż od razu jakiś dogging, ale zdarzyło mi się np. w piwnicy pod wybiegiem miśków na Trasie WZ, w szczelnie zatkanym ludźmi (śpiącymi, mam taką nadzieję przynajmniej) korytarzu schroniska w Pięciu Stawach (konkretnie na schodkach przy kibelku, bo jak przyszliśmy to już miejsca "na równym" nie było...) Co jeszcze? Pociąg to standard, szatnia na imprezie firmowej też... No nuuudaaa panie, nuuudaaa :oops:
W razie czego uwzględniam pytania dodatkowe ze strony zamawiającej :wink:

Banerka nie będzie :cry: schodkami przy kibelku w schronisku pokonałaś mnie, no na łopatki rozłożyłaś :twisted: :oops: :)
Tak, to bez względu na pozycję stanowczo przebija wszelkie paragrafy seksu w samochodzie czy nawet dyskretny seks w parku miejskim :)
Mogę Ci mówić guru :ok:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon kwi 11, 2011 22:22 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

passa pisze:Ale nawy bocznej nie było...to rzeczywiście nudy :twisted:

Chcesz nam o tym opowiedzieć?
:ok: :ok: :ok:
Oczywiście nawa boczna kręci w czasie mszy, bo w pustym kościele to nuuuuuda
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon kwi 11, 2011 23:18 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Zofia&Sasza pisze:w piwnicy pod wybiegiem miśków na Trasie WZ

:twisted: Mnie ta część powaliła. :ryk: :ryk: :ryk: A miśki spały, czy pobudziliście? Ups. Pytanie kosztuje 50 zeta, więc cofam pytanie. Nie stać mnie :?

:mrgreen:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia][następna]