ametyst55 pisze:Klikamyhttp://www.organizacjepozytku.info/2/ jest 539 głosów
542
Przed nami tylko dwoch "przeciwników"
Jeszcze 32 głosy

Poproszę nie kliknięty link
Chce przykleić w pewne miejsce ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ametyst55 pisze:Klikamyhttp://www.organizacjepozytku.info/2/ jest 539 głosów
kosma_shiva pisze:z tego co wiem, to na tą chwilę maluchy trafiły do jakiejś pani na ul. Drukarskiej. kontakt od Tweety
Andrzej mówi tylko, że pani lekko przerażona czterema sztukami, chętnie by po dwa podzieliła.
Nie wiem tylko, że one formalnie AFN czy TOZ, czy co?
jej siostra pisze:Byłam w kociarni, wypieściłam wszystkie swobodne koty i wyniosłam na sobie jakieś kilo sierści![]()
Odebrałam fanty swoje i galos, bardzo dziękuję Cammi, edit f, Akimie,Milu, mjs za zostawienie. Mam jeden problem - wszystkie ubrania wyrzuciłam na jeden stos i dopiero potem odkryłam zielony sweterek - komu go poderwałam i jak go zwrócić?
queen_ink pisze:jej siostra pisze:Byłam w kociarni, wypieściłam wszystkie swobodne koty i wyniosłam na sobie jakieś kilo sierści![]()
Odebrałam fanty swoje i galos, bardzo dziękuję Cammi, edit f, Akimie,Milu, mjs za zostawienie. Mam jeden problem - wszystkie ubrania wyrzuciłam na jeden stos i dopiero potem odkryłam zielony sweterek - komu go poderwałam i jak go zwrócić?
Był na Kocimskiej? A jaki? Bo może mój
jej siostra pisze:queen_ink pisze:jej siostra pisze:Byłam w kociarni, wypieściłam wszystkie swobodne koty i wyniosłam na sobie jakieś kilo sierści![]()
Był na Kocimskiej? A jaki? Bo może mój
Był w zapakowanej torbie - od Milu alko od Akimy. Mały rozmiar, ciemna zieleń, trójkątne wycięcie z przodu.
Etiopia pisze:
554Jeszcze 21 ....
Tweety pisze:
żeby być na pierwszej stronie trzeba mieć 603 głosy czyli brakuje 43.
Maluchy na szybko wrzuciliśmy do p. Izy, która ma Isminę. Jutro się okaże czy sobie z nimi radzi czy nie i może ktoś ze dwa by przejął. Trzeba je karmić więc ktoś kto jest w domu. Nic więcej nie wiem, bo za dużo się dzisiaj działo a chcieliśmy dzisiaj skończyć ten pieprzony remont. W każdym bądź razie dla zilustrowania sytuacji w trzech słowach to Abart jest ciężko chory a Robert jest właśnie w Wadowicach po kotkę, która się rozpruła po operacji usuwania guzów i jedzie z nią do KV ....
poprawka, wiezie też sunię, która też jest po operacji i też się wypatroszyła.
A jak się dostałam do szafy to okazało się, że dziecko wyrosło z tej koszuli, w której ma iść jutro na egzaminy. Ja pier...., co za dzień![]()
Tosza pisze:Tweety pisze:
żeby być na pierwszej stronie trzeba mieć 603 głosy czyli brakuje 43.
Maluchy na szybko wrzuciliśmy do p. Izy, która ma Isminę. Jutro się okaże czy sobie z nimi radzi czy nie i może ktoś ze dwa by przejął. Trzeba je karmić więc ktoś kto jest w domu. Nic więcej nie wiem, bo za dużo się dzisiaj działo a chcieliśmy dzisiaj skończyć ten pieprzony remont. W każdym bądź razie dla zilustrowania sytuacji w trzech słowach to Abart jest ciężko chory a Robert jest właśnie w Wadowicach po kotkę, która się rozpruła po operacji usuwania guzów i jedzie z nią do KV ....
poprawka, wiezie też sunię, która też jest po operacji i też się wypatroszyła.
A jak się dostałam do szafy to okazało się, że dziecko wyrosło z tej koszuli, w której ma iść jutro na egzaminy. Ja pier...., co za dzień![]()
Może trzeba weta z Wadowic wysłać na doszkalający kurs kroju i szycia. Z naciskiem na "szycia"
wistra pisze:Co ile trzeba karmić 3tyg. kocięta?
Nie pracuję, jestem w domu...
nic nie obiecuję, muszę to obgadać z rodziną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 123 gości