Zostań naszym Wielkanocnym Zającem :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 12:50 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

ogonia pisze:
pucio79 pisze:
MaryLux pisze:Wysterylizować sterylnych!

Tośka kiedyś nawet kociego jedzenia spróbowała i dziecko zdrowe i rośnie jak na drożdżach :ryk: :ryk: :ryk:

no własnie dlatego :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Święte słowa Waćpani Dobrodziki!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 11, 2011 13:04 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

MaryLux pisze:
pucio79 pisze:Ja mam w bramie sąsiadkę, która do windy nie wsiądzie z psem bo ma niby alergię :ryk:

Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia :ryk:

alergię ona ma ale na psy, a nie na windę :ryk:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon kwi 11, 2011 13:09 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

pucio79 pisze:
MaryLux pisze:
pucio79 pisze:Ja mam w bramie sąsiadkę, która do windy nie wsiądzie z psem bo ma niby alergię :ryk:

Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia :ryk:

To jej wytłumacz, że pies wysiada, a alergen zostaje w windzie. Ciekawe, czy będzie potem stale na piechotę dreptać.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 11, 2011 13:11 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

pucio79 pisze:
MaryLux pisze:

a moze to nowa jednostka chorobowa alergia na psa w windzie :ryk: :ryk: :ryk:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon kwi 11, 2011 13:43 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

A ja chyba będę musiała Karoli dawać pastę odkłaczającą, bo gryzie Sebusia i potem ma pełno sierści w buzi :P
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon kwi 11, 2011 13:56 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

Mruczeńka1981 pisze:A ja chyba będę musiała Karoli dawać pastę odkłaczającą, bo gryzie Sebusia i potem ma pełno sierści w buzi :P

Łehłehłeh Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 11, 2011 14:03 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

Erin pisze:
Mruczeńka1981 pisze:A ja chyba będę musiała Karoli dawać pastę odkłaczającą, bo gryzie Sebusia i potem ma pełno sierści w buzi :P

Łehłehłeh Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pon kwi 11, 2011 14:19 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

My się czasem zastanawiamy nad jedzeniem pasty jak wszędzie znajdujemy futro - w kanapkach, herbacie itp :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pon kwi 11, 2011 14:32 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

witajcie w zimny poniedziałek :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 11, 2011 14:35 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

pies ,winda i alergia :ryk: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 11, 2011 14:46 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia :ryk:[/quote]
alergię ona ma ale na psy, a nie na windę :ryk:[/quote]
To jej wytłumacz, że pies wysiada, a alergen zostaje w windzie. Ciekawe, czy będzie potem stale na piechotę dreptać.[/quote]

Już ją widzę jak zasuwa po schodach na 10 piętro :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Post » Pon kwi 11, 2011 14:47 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

:lol: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 11, 2011 14:49 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

pucio79 pisze:Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia :ryk:

alergię ona ma ale na psy, a nie na windę :ryk:[/quote]
To jej wytłumacz, że pies wysiada, a alergen zostaje w windzie. Ciekawe, czy będzie potem stale na piechotę dreptać.[/quote]

Już ją widzę jak zasuwa po schodach na 10 piętro :ryk: :ryk: :ryk:[/quote]

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: zatem ma miejsce cudowne uzdrowienie

ogonia

Post » Pon kwi 11, 2011 14:49 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

Erin pisze:

Łehłehłeh Obrazek

Druga mądra mi tłumaczyła, że małe dzieci nie mogą mieć kontaktu z kotami bo ich sierść się unosi w powietrzu i może się dostać do buzi dziecka i dziecko się może udusić - a ja jej na to :lol: :lol: :lol:

pucio79

Post » Pon kwi 11, 2011 14:51 Re: KS- ważne info dla potrzebujących str 13 PRZECZYTAJCIE PLIS

ogonia pisze:
pucio79 pisze:Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia :ryk:

Już ją widzę jak zasuwa po schodach na 10 piętro :ryk: :ryk: :ryk:[/quote]

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: zatem ma miejsce cudowne uzdrowienie[/quote]

cudowne uzdrowienie albo z buta na 10 pięterko :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

[poprzednia][następna]