ogonia pisze:pucio79 pisze:MaryLux pisze:Wysterylizować sterylnych!
Tośka kiedyś nawet kociego jedzenia spróbowała i dziecko zdrowe i rośnie jak na drożdżach![]()
![]()
no własnie dlatego![]()
![]()
![]()
![]()
Święte słowa Waćpani Dobrodziki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ogonia pisze:pucio79 pisze:MaryLux pisze:Wysterylizować sterylnych!
Tośka kiedyś nawet kociego jedzenia spróbowała i dziecko zdrowe i rośnie jak na drożdżach![]()
![]()
no własnie dlatego![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:pucio79 pisze:Ja mam w bramie sąsiadkę, która do windy nie wsiądzie z psem bo ma niby alergię
Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia
pucio79 pisze:MaryLux pisze:pucio79 pisze:Ja mam w bramie sąsiadkę, która do windy nie wsiądzie z psem bo ma niby alergię
Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia
alergię ona ma ale na psy, a nie na windę
pucio79 pisze:MaryLux pisze:pucio79 pisze:Ja mam w bramie sąsiadkę, która do windy nie wsiądzie z psem bo ma niby alergię
Mruczeńka1981 pisze:A ja chyba będę musiała Karoli dawać pastę odkłaczającą, bo gryzie Sebusia i potem ma pełno sierści w buzi
pucio79 pisze:Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia
ogonia pisze:pucio79 pisze:Pierwsze słyszę o alergii na windę. Ja co prawda w windach nie czuję się zbyt pewnie, ale myślałam, że to klaustrofobia, nie alergia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 58 gości