Śledzę historię Edwarda i jestem ciekawa jak to wszystko się ułoży - proszę o wszelkie info na bierząco

Kotka z rozerwanym brzuszkiem jest niesamowicie dobrą mamusią - a dzieciaczki ma cudowne

PS. Pozdrowienia od Uszki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzia89 pisze:No wkońcu trafiłam na wątki z moich okolic,jestem z Buczkowic. Nie jest mi obcy los kotków i chciałabym jakoś pomóc... sama mam kicie 2 letnia którą miesiąc temu zabrałam od Pani z Chorzowa,która chciała jej się pozbyć. Dzisiaj ją zaszczepiłam,a za jakieś 2 tyg czeka ją sterylka.
_bubu_ pisze:Eniqa - super , że jesteśBuziaki dla Uszka !
Leczenie Edwarda się wlecze. Ale wygląda już dużo lepiej. Czekamy teraz na wyniki rozmazu krwi od onkologa. Oby wszystko było dobrze.
_bubu_ pisze:madzia89 pisze:No wkońcu trafiłam na wątki z moich okolic,jestem z Buczkowic. Nie jest mi obcy los kotków i chciałabym jakoś pomóc... sama mam kicie 2 letnia którą miesiąc temu zabrałam od Pani z Chorzowa,która chciała jej się pozbyć. Dzisiaj ją zaszczepiłam,a za jakieś 2 tyg czeka ją sterylka.
Pomoc potrzebna jest w każdej postaci. Można dać dom tymczasowy dla kotka lub psiaka, wtedy na swoje barki bierzemy koszty utrzymania zwierzaka , np. leczenie.
Można też przekazać dowolne przedmioty na bazarki, to co uzyskamy wydamy na leczenie kotów i karme. Można też samemu poprowadzić taki bazarek na forum.
Potrzebne sa też koce i wszystko na czym mogą spać zwierzaki, można popytać po rodzinie czy ktoś nie ma czegoś nie potrzebnego.
Brakuje też ogłoszeń dla naszych podopiecznych , to pochłania mase czasu a jest bardzo potrzebne. Tu są wzory , które można kopiować :
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=21164748
Potrzeba jest też pomoc np. przy łapaniu kotów wolnożyjących na sterylizacje albo pomoc w transportach. Jezdzimy tez do schroniska wyprowadzać psiaki.
Z nami nie będziesz się nudzić
_bubu_ pisze:
Potrzebne sa też koce i wszystko na czym mogą spać zwierzaki, można popytać po rodzinie czy ktoś nie ma czegoś nie potrzebnego.
madzia89 pisze:No wkońcu trafiłam na wątki z moich okolic,jestem z Buczkowic. Nie jest mi obcy los kotków i chciałabym jakoś pomóc... sama mam kicie 2 letnia którą miesiąc temu zabrałam od Pani z Chorzowa,która chciała jej się pozbyć. Dzisiaj ją zaszczepiłam,a za jakieś 2 tyg czeka ją sterylka.
Iweta pisze:_bubu_ pisze:
Mam dwa wory róznych ciuszków, gdzie Ci to podrzucić?madzia89 pisze:No wkońcu trafiłam na wątki z moich okolic,jestem z Buczkowic. Nie jest mi obcy los kotków i chciałabym jakoś pomóc... sama mam kicie 2 letnia którą miesiąc temu zabrałam od Pani z Chorzowa,która chciała jej się pozbyć. Dzisiaj ją zaszczepiłam,a za jakieś 2 tyg czeka ją sterylka.
madzia89 jestes prawie moja sąsiadką
madzia89 pisze:Iweta wysłałam ci wiadomość na PW . Daj znac czy doszła bo pisze mi ,że jest w do wysłania a nie w wysłanych;/
Caragh pisze:madzia89 pisze:Iweta wysłałam ci wiadomość na PW . Daj znac czy doszła bo pisze mi ,że jest w do wysłania a nie w wysłanych;/
Do wyslania znaczy, ze jeszcze nie zostala tylko odebranaJak bedzie w wyslanych, znaczy, ze osoba do ktorej pisalas weszla na poczte
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot], kota_brytyjka, puszatek i 47 gości