OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 20:38 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Może jej do klatki włożyć Nastkę, jak duża? I Nastce będzie dobrze i może mała będzie miała się do kogo przytulić...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie kwi 10, 2011 20:43 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Szalony Kot pisze:Może jej do klatki włożyć Nastkę, jak duża? I Nastce będzie dobrze i może mała będzie miała się do kogo przytulić...

Niestety,klatka mała jest. Nastka nie wykazuje chęci wszelakiego zaznajomienia się z innymi futrami. Tradycyjnie jak większość naszych długo błąkających się jakiś tam czas tymczasów śpi i je. Poza tym ma grzybka do doleczenia.
Niusia słyszy koty i ciągnie do nich. Jest mocno poddenerwowana.Buczy, syczy i popłąkuje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 11, 2011 5:29 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Niusia pokichuje niestety.Pewnie doba na wolności swoje zrobiła a stres dołożył.Dostała dziś odrobaczenie. jest niespokojna i poddenerwowana. Czyściłam klatkę to poszła na zwiedzanie pokoiku.Fuczy i buczy na wszystko.Na Nastkę i na mnie też. Biedna,nie wie co się dzieje. Chodzi na ugietych nóżkach,jednak jest bardzo ciekawa. Wszystko wylądowało w kuwetce.
Nastusia zaskoczyła mnie dziś rano.Zaglądam pod namiot :wink: a tam kota nie ma 8O A ona spokojnie leży w pozycji niedbałej na moim polarku i sierść na nim gubi. Mocno się będę musiała gimnastykować by go doczyścić.
Ona i Kajka bardzo sieją podwórkowe ubranko.
Kajka już jak u siebie wszelkie katy zwiedziła.Czytaj na kazdym możliwym do rozłożenia się sprzęcie rozłożyła się. :lol: To wielki miziak się szykuje.Pyskacz też.

Kotów nie było :cry: prócz CK.Ani jednego.Żarełko zostawiłam an wszelki wypadek. Cholerka jasna,jak one muszą być wystraszone.Bo mam nadzieję,ze to tylko strach a bezdomniaczek tylko jeden umarł. :cry: Jak szłam karmić pod sklep szylkę to z dala pokazała sie najbardziej głodna zawsze kobitka.Pyskata,odważna,skora do łapkoczynów teraz biegła na ugiętych nóżkach z położonymi uszkami. Nie podeszła do mnie. Zostawiłam tam jej jedzenie. A gdzie reszta?
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 11, 2011 5:33 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Asine cudokoty: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kaja i Nastusia :1luvu:

Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon kwi 11, 2011 5:35 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

ASK@ pisze:Kotów nie było :cry: prócz CK.Ani jednego.Żarełko zostawiłam an wszelki wypadek. Cholerka jasna,jak one muszą być wystraszone.Bo mam nadzieję,ze to tylko strach a bezdomniaczek tylko jeden umarł. :cry: Jak szłam karmić pod sklep szylkę to z dala pokazała sie najbardziej głodna zawsze kobitka.Pyskata,odważna,skora do łapkoczynów teraz biegła na ugiętych nóżkach z położonymi uszkami. Nie podeszła do mnie. Zostawiłam tam jej jedzenie. A gdzie reszta?
:cry:
Obrazek

hanelka

Post » Pon kwi 11, 2011 5:37 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

dzięki :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 11, 2011 6:11 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Piękny ten burasek z białym noskiem :1luvu:
i piękne oczystka :1luvu: wszystkie ślicznie ładne :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon kwi 11, 2011 7:58 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Asiu :cry: biedny bezdomniaczek[*]
Za koty żeby nie sikały poza kuwetami :ok: i za dobre wieści :ok:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pon kwi 11, 2011 9:53 Re: OTW3-Pilnie DT/DS potrzebny rudaskowi po wypadku.Inaczej...

PILNIE PROSZĘ O POMOC DLA RUDZIKA!!!

Zadzwoniła Ewa z TOZ-u.Zrozpaczona :cry: . Do niej dzwonił zaś wet. Przyniesiono 6 miesiecznego wychodzącego rudego kociaka do uśpienia. Po wypadku samochodowym. Jest podobno niedowład nóżek ale wg weta do wyleczenia. Pan nie chce leczyc bo głupi kot sam wyszedł na ulicę czy coś w tym stylu...
Ja nie mam już gdzie i jak.Nietety.

Obiecałam poszukać,napisać,pobłagać!
Kochani,może ktoś ma miejsce,serce i mozliwości.
Otwock szczególnie mile widziany.
Jeśli kot trafi w nasze okolice to leczenie będzie na koszt TOZ-u w wybranej lecznicy!
Wyżebrałam czas do wieczora.

Bardzo,bardzo proszę
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 11, 2011 10:03 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

A lecznica z mozliwością pobytu?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon kwi 11, 2011 10:04 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Biedny głupi kot. Nie miał rozumu za swoją panią...
Ratunku dla rudziaszka!!!
Obrazek

hanelka

Post » Pon kwi 11, 2011 10:06 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

hanelka pisze:Biedny głupi kot. Nie miał rozumu za swoją panią...
Ratunku dla rudziaszka!!!

:!: :!: :!:
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 11, 2011 10:34 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

J.D. pisze:A lecznica z mozliwością pobytu?

u nas takich nie ma.
Facet nie chce nawet podac małemu leków. Nie wyraża zgody mimo,ze nie będzie płacić za to.
Siedzę w pracy do 19 i nie mam mozliwosci ruszenia sie.Cholera jasna. Czy ci ludzie to nie mają sumienia? Nie mają. :(
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 11, 2011 10:42 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Leków podać nie chce ale uśmiercić chce :evil: co za ludzie :(

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pon kwi 11, 2011 10:59 Re: OTW3-PILNIE DT rudemu 6 m-cy po wypadku!Inaczej..str70

Podrzucam, potrzebna pomoc dla Rudzika.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

[poprzednia][następna]