jest boska, chociaż nie używam czapek, to w takiej chodziłabym od rana do wieczora

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:to ja się pierwsza zapisuje na kocią czapeczkę, jak będzie na bazarku![]()
jest boska, chociaż nie używam czapek, to w takiej chodziłabym od rana do wieczora
anna09 pisze:Ja się dołączam do pytania, jak można było powiedzieć, że Leoś jest gruby???Leoś jest dorodny, a nie gruby!
Annazoo pisze:Miaulera![]()
![]()
Annazoo pisze:pozytywka pisze:to ja się pierwsza zapisuje na kocią czapeczkę, jak będzie na bazarku![]()
![]()
To ja Wam powiem coś, tylko się nie śmiejcie![]()
Chodzę na mszę do Dominikanów, z reguły na 12, ze świetnym chórem. Sadowię się w pobliżu. No i pewnego razu chór powalił mnie nie tylko wokalnie a wizualnie... Nie cały chór, a jedna z pań. Przyszła sobie w kociej czapeczce...
No to miałam mszę z głowyNie mogłam się powstrzymać od obliczania oczek i zgadywania jak to jest zrobione
![]()
Pierwsza próba była nieudana i sprułam gotową czapkę. Ale ta jest już do ludzi, tzn do kotów podobna
Pasibrzucha pisze:oho! szykuje się kolejny (po chlebkowym) bazarek cykliczny z duuużym zapotrzebowaniem
kotx2 pisze:Pasibrzucha pisze:oho! szykuje się kolejny (po chlebkowym) bazarek cykliczny z duuużym zapotrzebowaniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Meteorolog1, Paula05 i 57 gości