Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inaf pisze:Po raz kolejny powtórzę: nasze Państwo tworzy obrzydliwa rozbełtana samowolka. Ciekawe ilu takich czubów żyje "normalnie" wśrod ludzi, gdzie jest rodzina tej baby, krewni, przymusowe leczenie, opieka społeczna itd?
AnielkaG pisze:Ja też uważam ze tą akcję trzeba przygotować. Tylko jak?
To zbieraczka, łatwo nie będzie.
inaf pisze:Po tym jak otworzy trzeba jej zadać dwa pytania by wyczuć czy jest agresywna i jak nastawiona. Nie mogę zakładać że otworzy drzwi z nożem. Potem wejść siłowo, jeśli będzie nastawiona na anty. Mam takie samo prawo tam wejść, jak ona mrozić koty w lodówce, czyli żadnego. Przecież na policję donosu mi nie zrobi, a policja jak zwykle :im są potrzebne dowody i inne pierdoły a i tak nic nie zrobią.
inaf pisze:czyli jak się robi interwencje w blokach? trzeba czekać aż cię grzecznie wpuści?
Zdajesz sobie chyba sprawę z ułomności naszego wymiaru sprawiedliwości oraz policji: istnieje słowo wytrych "działałam w dobrej wierze". Wszyscy dookoła bez przytaczania przykładów mają w (...) prawo, a my mamy je respektować, choć nie przynosi to rezultatu, a wręcz naraża na kompromitację (miałyśmy z koleżanką naocznego świadka zakatowania zwierzęcia a i tak nas obśmieli, a on chodzi wolny).
(...)
Usunęłam wulgaryzm oraz spekulacje. Aleba
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 51 gości