PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 14:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

solangelica pisze:Ja siedze i sie zastanawiam jak dalej pokierowac akcja przepakunkowo-przeprowadzkowa. I wiecie co, pojde w slady Scarlett i jutro sie tym zajme :twisted:

Tylko nie zapakuj talerzy tak jak zrobiła to w filmie Prissy ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie kwi 10, 2011 14:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:
solangelica pisze:Ja siedze i sie zastanawiam jak dalej pokierowac akcja przepakunkowo-przeprowadzkowa. I wiecie co, pojde w slady Scarlett i jutro sie tym zajme :twisted:
TZ zrobil mi cudowna kawe. Wypije ja i wezme sie za jakies dzialanie konstruktywne :)

Siostry Wiedzmy ze Slaska ! Byda we wtorek w Bytomiu wiec jesli ktoras chce mnie mnietla w leb palnac albo przyklepnac w rzyc to macie jedynom niepowtarzalnom okazje :)
potem juz bede swoja a swojaka to tak glupio bic :twisted:

8O to jednak się przeprowadzasz? 8O coś mi umknęło... :ok:

Pomponku, i tak sie przeprowadzam i tak bo skoro tu nie bede miec gdzie mieszkac to tam mam wiec musze znalezc prace tam i zyc tam. Chyba ze cud sie zdarzy znajde taka prace ze mnie bedzie stac na wynajem lokum tu. Co raczej jest malo prawdopodobne :roll: :?

Zreszta ja juz zdecydowalam, cokolwiek by sie nie dzialo ostatecznie chce byc tam. Czyli na Slasku. Ludzie lepsi, powietrze czystsze, a nic tak nie nastraja mnie optymistycznie jak widoki szybow kopalnianych mijanych w drodze do pracy 8)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie kwi 10, 2011 14:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

skwareek pisze:

Na szczescie nie musze, na razie jakies tam talerze mam ;) natomiast moja kolekcja kubeczkow i filizanek... ech to bedzie jazda. Dobrze ze koty nie z porcelany i sie nie tluka ;)

solangelica

Post » Nie kwi 10, 2011 14:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

solangelica pisze:
skwareek pisze:

Na szczescie nie musze, na razie jakies tam talerze mam ;) natomiast moja kolekcja kubeczkow i filizanek... ech to bedzie jazda. Dobrze ze koty nie z porcelany i sie nie tluka ;)

Kubeczki i filiżanki należy owinąć ciuchami/gazetami i wypchać np.skarpetkami. TŻ-towe kufle (a to gorsze, bo szklane cholerstwo) przeżyły tak dwie podróże (w tym jedną Krk - B-stok) :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie kwi 10, 2011 14:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Kawa od pomponmamy postawiła mnie na nogi!! Była akcja porządkowania fantów na loterię!! Bo muszę Wam powiedzieć drogie Siostry, iż loteria niebawem!!

Ktoś z okolic chce przyjechać do pomocy? 8 maja!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 10, 2011 14:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Skarpety, majtki, rajtki i inne tego typu fragmenty odziezy sa bardzo uzyteczne w tym zakresie ;) przewozilismy moj kufel z Piekar do Krakowa i kufel TZa tez. Teraz troche bedzie wiecej tych kufli niz dwa ;) ale damy rady.

Wiecie co? ODechcialo mi sie tej przeprowadzki.Slonce zniknelo, chmurzy sie i sasiedzi sie tluka. Ide po kakao, w ramach odreagowania. Chce ktos?

aaaa wlasnie gdzie majencja? dzis Dzien Sluzby Zdrowia podobno, siostrze RatujRzyc trza by zyczenia zlozyc.

solangelica

Post » Nie kwi 10, 2011 14:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

solangelica pisze:Ide po kakao, w ramach odreagowania. Chce ktos?

Jak chcę :mrgreen:

Chwilę temu pomyślałam, ze właśnie w tym celu zaraz pójdę do kuchni, tylko zajrzę na wątek ;) :piwa:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie kwi 10, 2011 15:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ja też kakao chętnie :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie kwi 10, 2011 15:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Kuzynka majencja jest nieco zajęta i na razie nie będzie się udzielać na forum. Macie od niej pozdrowienia i buziaki Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie kwi 10, 2011 15:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:Kuzynka majencja jest nieco zajęta i na razie nie będzie się udzielać na forum. Macie od niej pozdrowienia i buziaki Obrazek

Pozdrow majencje i przekaz jej prosze ze ten list o ktorym jej pisalam gdzies mi wsyslo, ale szukam go usilnie. Mam lekki bajzel w papierach ale znajde go na pewno. Ona bedzie wiedziala o co kaman :)

i pozdrow ja serdecznie niech sie nie daje i niech sie trzyma.

kakao rulez!!! toast wznosze za Siostry i za Pakt :piwa:

solangelica

Post » Nie kwi 10, 2011 15:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Wpadam się tylko przywitać ciepło i niedzielnie - straszne mam dziś urwanie głowy :)
Byłam dziś kupić sobie spodnie, z boleścią zauważam, że poszło rozmiar w górę... :roll:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie kwi 10, 2011 15:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:Wpadam się tylko przywitać ciepło i niedzielnie - straszne mam dziś urwanie głowy :)
Byłam dziś kupić sobie spodnie, z boleścią zauważam, że poszło rozmiar w górę... :roll:

Ja sobie niczego nowego nie kupuję - czekam, aż schudnę do starego rozmiaru.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie kwi 10, 2011 19:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A ja dzisiaj zrobiłam sobie małą renowację zabytku :mrgreen: Bardzo dobrze wpływa na ogólne samopoczucie
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie kwi 10, 2011 19:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień kierowcy :mrgreen: A na koniec zawiozłam TŻeta na piwo :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 10, 2011 19:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

vega013 pisze:
Pasibrzucha pisze:Wpadam się tylko przywitać ciepło i niedzielnie - straszne mam dziś urwanie głowy :)

Ja sobie niczego nowego nie kupuję - czekam, aż schudnę do starego rozmiaru.

jw - czekam aż przytyję :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]