solangelica pisze:Ja siedze i sie zastanawiam jak dalej pokierowac akcja przepakunkowo-przeprowadzkowa. I wiecie co, pojde w slady Scarlett i jutro sie tym zajme![]()
Tylko nie zapakuj talerzy tak jak zrobiła to w filmie Prissy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:Ja siedze i sie zastanawiam jak dalej pokierowac akcja przepakunkowo-przeprowadzkowa. I wiecie co, pojde w slady Scarlett i jutro sie tym zajme![]()
pomponmama pisze:solangelica pisze:Ja siedze i sie zastanawiam jak dalej pokierowac akcja przepakunkowo-przeprowadzkowa. I wiecie co, pojde w slady Scarlett i jutro sie tym zajme![]()
TZ zrobil mi cudowna kawe. Wypije ja i wezme sie za jakies dzialanie konstruktywne
Siostry Wiedzmy ze Slaska ! Byda we wtorek w Bytomiu wiec jesli ktoras chce mnie mnietla w leb palnac albo przyklepnac w rzyc to macie jedynom niepowtarzalnom okazje
potem juz bede swoja a swojaka to tak glupio bic
to jednak się przeprowadzasz?
coś mi umknęło...
skwareek pisze:solangelica pisze:Ja siedze i sie zastanawiam jak dalej pokierowac akcja przepakunkowo-przeprowadzkowa. I wiecie co, pojde w slady Scarlett i jutro sie tym zajme![]()
Tylko nie zapakuj talerzy tak jak zrobiła to w filmie Prissy.
solangelica pisze:skwareek pisze:solangelica pisze:Ja siedze i sie zastanawiam jak dalej pokierowac akcja przepakunkowo-przeprowadzkowa. I wiecie co, pojde w slady Scarlett i jutro sie tym zajme![]()
Tylko nie zapakuj talerzy tak jak zrobiła to w filmie Prissy.
Na szczescie nie musze, na razie jakies tam talerze mamnatomiast moja kolekcja kubeczkow i filizanek... ech to bedzie jazda. Dobrze ze koty nie z porcelany i sie nie tluka
solangelica pisze:Ide po kakao, w ramach odreagowania. Chce ktos?
Pasibrzucha pisze:Wpadam się tylko przywitać ciepło i niedzielnie - straszne mam dziś urwanie głowy![]()
Byłam dziś kupić sobie spodnie, z boleścią zauważam, że poszło rozmiar w górę...![]()
vega013 pisze:Pasibrzucha pisze:Wpadam się tylko przywitać ciepło i niedzielnie - straszne mam dziś urwanie głowy![]()
Byłam dziś kupić sobie spodnie, z boleścią zauważam, że poszło rozmiar w górę...![]()
Ja sobie niczego nowego nie kupuję - czekam, aż schudnę do starego rozmiaru.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości