kocur rodzicow tez sie wylizal nasz kochany staruszek ma sie dobrze i znow wsuwa wszystko smieje sie ze jakby mogl to zjadlby sam siebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:nie wiem czy ktos wogole czyta ten watek ale nie wiem czy kazdy moze zalozyc nowy watek w dziale koty zawsze gdy tylko ma pytanie dlatego moze ktos mi tu odpowie,co mi kot chce powiedziec siedzac czesto w swojej kuwecie tak po prostu bez zalatwiania sie
taizu pisze:Byłam raz na wystawie kotów rasowych i tam najwyraźniej parę kot ow wolało lezeć w kuwecie niż na legowisku. Jeżeli nie widać, ze się napina i próbuje załatwić się - bez skutku (co by sugerowało problemy zdrowotne) , to raczej jakiś stres, zmiany w otoczeniu... Albo kot ma taki spaczony gust...
taizu pisze:Jest to bardzo prawdopodobne, bo skoro alergii nie było, a nagle jest, to raczej zaistnieć musiał nowy czynnik.
Inni podejrzani to:
-pchły (dużo kotów jest na nie uczulone!)
-środki chemiczne w otoczeniu (sprzątanie, pranie, zwirek - było ostatnio coś nowego?)
No i może to być stres, albo zadrapanie, jak to między kotami...
Jeśli to większa ranka, radziłabym iść do weta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Silverblue i 75 gości