Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iga5 pisze:Dziewczyny, dziekuje, że nadal tu zaglądacie.
U Klosia bez zmian, troche zdziczał bo mało ma kontaktu z człowiekiem. Tyle jego, że może pohasać po dworze.
iga5 pisze:
iga5 pisze:dzis byłam odwiedzić Klosia i zabrać go do weta.
troche zdziczał, przesiaduje ukryty na dworze, ale jakoś udało mi sie go złapać.
tak jakby mnie poznał był bardzo grzeczny, w samochodzie kładł łepek na mojej ręce.
pojechalismy do weterynarza, wyniki kreatynina i mocznik, sa lepsze niz ostatnio ale nadal ponad normę, toche przytył. ogólnie jest w dobrej kondycji mimo, że większość czasu spędza na dworze, martwiłam sie o jego nerki i u Ani był taki wybredny a tu je to co reszta gromadki.
w srodę zostanie wykastrowany, już można bo stan stabilny a kotek widać że się tłucze z innymi. i oczywiście zawodzi na całą okolicę.
Klosio Was ciepło pozdrawiai dziekuję za wsparcie
kotx2 pisze:iga5 pisze:dzis byłam odwiedzić Klosia i zabrać go do weta.
troche zdziczał, przesiaduje ukryty na dworze, ale jakoś udało mi sie go złapać.
tak jakby mnie poznał był bardzo grzeczny, w samochodzie kładł łepek na mojej ręce.
pojechalismy do weterynarza, wyniki kreatynina i mocznik, sa lepsze niz ostatnio ale nadal ponad normę, toche przytył. ogólnie jest w dobrej kondycji mimo, że większość czasu spędza na dworze, martwiłam sie o jego nerki i u Ani był taki wybredny a tu je to co reszta gromadki.
w srodę zostanie wykastrowany, już można bo stan stabilny a kotek widać że się tłucze z innymi. i oczywiście zawodzi na całą okolicę.
tak bardzo chcialabym,zeby znalazł domek
joshua_ada pisze:kotx2 pisze:iga5 pisze:dzis byłam odwiedzić Klosia i zabrać go do weta.
tak bardzo chcialabym,zeby znalazł domek
Dokładnie. Żeby miał człowieka dla siebieZ tego, co piszesz, on jednak te chęci do bycia blisko ma.
I super, że wyniki idą ku lepszemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 104 gości