Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ossett pisze:jessi74 pisze:jak wygląda ta pani? chyba znam....
Bardzo szczupła.
jessi74 pisze:zaintrygował mnie ten burasek miziasty, bo do nas do stołówki przychodzi..czasami... młody kocurek ..z mini krawacikiem, a właściwie białą muszką... na pewno stołuje się gdzieś jeszcze... podejrzewam, że to drugi syn naszej Małpiatki..
ossett pisze:jessi74 pisze:zaintrygował mnie ten burasek miziasty, bo do nas do stołówki przychodzi..czasami... młody kocurek ..z mini krawacikiem, a właściwie białą muszką... na pewno stołuje się gdzieś jeszcze... podejrzewam, że to drugi syn naszej Małpiatki..
Ten chyba nie ma krawacika. To tabby. Pierwszy raz go widziałam. Bardzo ufny do każdego.
jessi74 pisze:ossett pisze:jessi74 pisze:jak wygląda ta pani? chyba znam....
Bardzo szczupła.
jessi74 pisze:ossett pisze:jessi74 pisze:jak wygląda ta pani? chyba znam....
Bardzo szczupła.
jessi74 pisze:ossett pisze:jessi74 pisze:zaintrygował mnie ten burasek miziasty, bo do nas do stołówki przychodzi..czasami... młody kocurek ..z mini krawacikiem, a właściwie białą muszką... na pewno stołuje się gdzieś jeszcze... podejrzewam, że to drugi syn naszej Małpiatki..
Ten chyba nie ma krawacika. To tabby. Pierwszy raz go widziałam. Bardzo ufny do każdego.
ojej, to bardzo źle...że taki ufny...
jessi74 pisze:znam jedną karmicielke z pierwszej ulicy zaraz za Starostwem, jesienią mieliśmy od niej argo, do sterylki, ale już nie wróciła na ulicę, Klusek znalazł jej dom stały![]()
![]()
braliśmy też maluszki z tej budowy...
jessi74 pisze:to może poszukajmy mu domu tymczasowego? w jakim może być wieku?
jessi74 pisze:tak to ona... ciekawa jestem w którym miejscu karmi... w tamtym roku pomogłyśmy jej sterylizować....skąd teraz znowu 8 kotów
jessi74 pisze:kliknij w miniaturki, na pierwszym i drugim zdjęciu jest ta pani, w śliwkowej kurtce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 682 gości