Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 16:27 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:W takim razie dobrze ze Wet to naciął. Nie będzie się zbierać i powodować większego ucisku i bólu.Musisz to miejsce przemywać jej rivanolem ,żeby się nie paprało, bo może wiecej się otworzyć. Mojej kotce guz sam pękł. Było bardzo ciężko.Pod koniec musiałam jej pomóc odejść.

J nie chcę żeby Ona odchodziła ,ani nie chce Jej w tym pomagać :cry: :cry: :cry: ale wiem że nie ucieknę przed tym ,mam tylko nadzieję że to odległy czas :?
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt kwi 08, 2011 16:29 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:
iza71koty pisze:W takim razie dobrze ze Wet to naciął. Nie będzie się zbierać i powodować większego ucisku i bólu.Musisz to miejsce przemywać jej rivanolem ,żeby się nie paprało, bo może wiecej się otworzyć. Mojej kotce guz sam pękł. Było bardzo ciężko.Pod koniec musiałam jej pomóc odejść.

J nie chcę żeby Ona odchodziła ,ani nie chce Jej w tym pomagać :cry: :cry: :cry: ale wiem że nie ucieknę przed tym ,mam tylko nadzieję że to odległy czas :?

głowa do góry :1luvu:
trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt kwi 08, 2011 18:02 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ja też cieszę się, że Ola ma się lepiej, zyczę wiorze milych wakacji 8) a Myszce zdrowia :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt kwi 08, 2011 19:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Afatima pisze:Witam się wieczornie :)
Jeszcze na antybiotyku, ale do pracy już chodzę i powoli wracam do żywych.

Parka z peronu po sterylizacji jakby nigdy nic, tulą się do siebie, wychodzą do nas i wygląda, że wszystko jest ok.
Za to od niedzieli nie ma Bałamutka :( Najsłodszego mojego chłopaka z nasypu, wykastrowanego w październiku. Po prostu kamień w wodę :(

zdrówka dużo Olu :1luvu: :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt kwi 08, 2011 22:12 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

serum pisze:

Tak wiem. :| Może jednak przyjść taki moment, że zobaczysz w jej oczach zbyt wiele bólu i cierpienia. Będziesz wiedzieć kiedy....

Kiedy Myszka zachorowała?

Moje dwie kotki przez to przeszły.Wcale nie było to tak szybko. Wierze że się sobą jeszcze długo nacieszycie. :wink: :ok: :ok: :ok:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt kwi 08, 2011 22:14 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:
welina pisze:
iza71koty pisze:Skończyłam swoich kilka prac. Łącznie 5 chce wystawić na Bazarku. Nie wiem czy przejdą próbę akceptacji. :oops: Na razie wysłałam Ani do wglądu. :oops:

Przejdą na bank :ok: :mrgreen: :ryk: :ryk:

ojjjjjjjj taaaaaaaaaaaak przejdą :mrgreen: :ok: :mrgreen: :ok:
są piękne :1luvu:
Iza po raz kolejny piszę to samo :D
gratuluję takiego talentu :1luvu:

Serio Ania? No to bardzo mnie to cieszy. :D Będziemy zatem działać. :wink:

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 22:18 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Żebym nie zaczęła żałować niby swojego :( :placz: :placz:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt kwi 08, 2011 22:43 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ewa. Chciałaś inne kolory.Ja zrobiłam po swojemu, bo Ty mi wcześniej nie zaznaczyłaś jak ma być. Może akurat Komuś podpasuje i będzie grosz dla kociaków.

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 22:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Ewa. Chciałaś inne kolory.Ja zrobiłam po swojemu, bo Ty mi wcześniej nie zaznaczyłaś jak ma być. Może akurat Komuś podpasuje i będzie grosz dla kociaków.

Jeżeli w moim poście są tzw. uśmieszki to oznacza,że żartuję.Mam specyficzne poczucie humoru-nie każdy je rozumie.( odziedziczyłam w spadku po tatusiu ) :ok: Od dziś będę pisać tylko poważnie. :(

welina

Post » Pt kwi 08, 2011 23:00 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Rozumiem Ewa.Tyle że ja nie zawsze wiem kiedy Ty piszesz poważnie....

W tym poście akurat nie ma uśmieszków. Chyba ze masz na myśli emotikony?

Jeśli tak to przepraszam. Mam bardzo chorego kotka w stadzie. Kilka minut trwało, bo próbowałam podać mu lek.W końcu jakoś się udało.Jest problem, bo on nie chce jeść i musiałam lek podać dopyszcznie. Musiałam zmienić posłanie w budce na czyste i świeże. Nie mogę zabrać go do siebie, bo boje się o moje koty.Nie wiem co to za cholerstwo ,ale złamało kota w dwa dni.Musiałam się przebrać i umyć ,zanim zaczęłam w domu cokolwiek robić.

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 23:03 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Rozumiem Ewa.Tyle że ja nie zawsze wiem kiedy Ty piszesz poważnie....

W tym poście akurat nie ma uśmieszków. Chyba ze masz na myśli emotikony?

Jeśli tak to przepraszam. Mam bardzo chorego kotka w stadzie. Kilka minut trwało, bo próbowałam podać mu lek.W końcu jakoś się udało.Jest problem, bo on nie chce jeść i musiałam lek podać dopyszcznie. Musiałam zmienić posłanie w budce na czyste i świeże. Nie mogę zabrać go do siebie, bo boje się o moje koty.Nie wiem co to za cholerstwo ,ale złamało kota w dwa dni.Musiałam się przebrać i umyć ,zanim zaczęłam w domu cokolwiek robić.

:( :placz: :placz: jak zwał tak zwał dla mnie to też tzw,uśmieszki.......
Zdrowia dla futrzaka.

welina

Post » Pt kwi 08, 2011 23:10 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ewa dla Ciebie to uśmieszki - dla mnie emotikony. Te emotki są do wyrażania własnych emocji.Tak ja to odbieram . Czyli radości, złości, niepewności , bądż żalu i bólu.Twoje teraz płaczą i są smutne.Tak czy nie?

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 23:15 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Ewa dla Ciebie to uśmieszki - dla mnie emotikony. Te emotki są do wyrażania własnych emocji.Tak ja to odbieram . Czyli radości, złości, niepewności , bądż żalu i bólu.Twoje teraz płaczą i są smutne.Tak czy nie?

NIE- dla mnie NIE.To jest mój czarny humor.Od dziś nie będę go używać.Będę pisać tylko poważnie.

welina

Post » Pt kwi 08, 2011 23:21 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Przeszukałam dzisiaj kawałek Tęczy w rejonie, gdzie zginęła Czarna koteczka.Teren jest paskudny. Podmokły i bagno totalne.Myślę jednak....że mogę jej ciałka nie znależć wcale.Wołam, wypatruje i z dnia na dzień tracę juz nadzieję.Ta wyciagnęta z zarośli budka nie daje mi spokoju. Myślę ze coś musiało sie stać. Coś złego. Inne koty oprócz Lisiczki ,czekają normalnie i są codziennie.A nawet doszedł nam jeden kocurek z Lotniska. dawny znajomy, którego widywałam i karmiłam do bardzo pożnej jesieni razem z szara koteczką.Pisze o kotku z bielmem na jednym oczku.

Nie wiem już co mysleć. Drugą zimę wytrwała. Teraz była to zima gorsza. Bo nie dość, że bardzo długa, to jeszcze brak schronień tylko te budki.Cholera przez te budki na Tęczy zginęło wiele kotów. :|

iza71koty

Post » Pt kwi 08, 2011 23:29 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ewa widzę że mnie nie zrozumiałaś.Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego co i w jaki sposób piszesz. :wink: Pisz tak jak czujesz.

Być może tylko ja tak odbieram te emotki....Być może nie znam się na czarnym humorze.....

iza71koty

[poprzednia][następna]