KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 22:00 Re: KC

wolontariusz pisze:Dziewczyny bardzo proszę kosz z praniem się napełnił jeśli ktoś może coś zabrać i wyprać byłoby super :D
Tereniu może nie tylko dziewczyny robią pranie!!!!!
jak będe w okolicy zabiorę rzeczy do prania - mam wolne moce w pralce:)
sobota lub niedziela zabieram i robię pranie.

No wiesz Piotruś moja rodzinka taka mega mega najbliższa to ja i trzech facetów 8O i w tej rodzince to dziewczyny robią pranie :wink: czyli ja o ile jeszcze mogę się zaliczać do dziewczyn :mrgreen: i stąd moja odezwa :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt kwi 08, 2011 22:01 Re: KC

Moze dałoby sie Ciebie sklonować ? 8) :wink:[/quote]

Medycyna na świecie rozwija się bardzo szybko...
mamy już klony owieczek i innych naszych mniejszych braci...
może ktoś wymyśli klon wolontariusza - zamawiam 2 sztuki, aby można bylo dyżury w KCH obstawić:):)
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pt kwi 08, 2011 22:33 Re: KC

To ja zamawiam jakby coś więcej klonów wolontariusza :ryk: :ryk:
Jutro przyjeżdża do mnie Luśka na jedną nockę, a potem wyrusza z Piotrem do swojego domku :)
Piotrek daj spokój ja najwyżej w przyszłym tygodniu obsadzę popołudniowe dyżury - odnośnie wyczyszcenia kuwet, podania jedzonka - najwyżej ranne dyżury będą psioczyły :wink:
Ostatnio edytowano Pt kwi 08, 2011 22:36 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Pt kwi 08, 2011 22:35 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Już na KCh dotarło do mnie, że w domu został transporterek bez drzwiczek i rękawice skórzane. Trochę mam nadzieję mnie usprawiedliwia, że jechałam autobusem i z klatką-łapką - jakbym jeszcze coś brała to już tylko w zęby :( Transporterek i rękawice zawiozę w przyszła niedzielę na dyżur - na razie nie biorę żadnych dyżurów bo jakaś kiepska jestem. Zmykam, dobranoc :cowsleep:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 09, 2011 7:40 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Tereniu - w razie jakby co to mogę pomóc z popołudniowymi (oprócz wtorku i czwartku), ale wolę się nie zobowiązywać, bo tak mnie wczoraj przewiało,że mi łeb pęka. Jutro wieczorem potwierdzę, OK?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 09, 2011 9:02 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 11.04.-17.04.2011
11.04. pon. rano Gosia wie. Teresa
12.04. wt. rano brak wie. MaraS
13.04. śr. rano Bona44 wie. brak
14.04. czw.brak wie.Teresa
15.04. piat.Bogusia,Asia wie. brak
16.04. sob. rano brak wie. brak
17.04. niedz. Alienor wie. Dorotka
Dzięki Małgosiu.

środa i piątek wieczór

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Sob kwi 09, 2011 11:17 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Jeżeli zostanie jakiś ranny dyżur nieobstawiony podjadę z Darią.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob kwi 09, 2011 15:16 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

balbina38 pisze:
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 11.04.-17.04.2011
11.04. pon. rano Gosia wie. Teresa
12.04. wt. rano brak wie. MaraS
13.04. śr. rano Bona44 wie. brak
14.04. czw.brak wie.Teresa
15.04. piat.Bogusia,Asia wie. brak
16.04. sob. rano brak wie. brak
17.04. niedz. Alienor wie. Dorotka
Dzięki Małgosiu.

POPROSZĘ CZWARTEK RANO!!!!!!
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Sob kwi 09, 2011 22:17 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Byłam dziś na mini wieczornym dyżurze w kociarni, ale dałam tylko kociakom jeść nic więcej :oops: zresztą zbyt dużo do roboty nie było bo Mara dokładnie wszystko wysprzątała :1luvu:
Piotruś dziękuję bardzo za zabranie całego kociego prania :1luvu:
Przywiozłam do kociarni kilka rezczy dostarczonych dziś przez Iwetkę, a podarowanych przez majencję :1luvu: Majka jak zwykle wie co nam jest najbardziej potrzebne - dowiozłam na kociarnię 3 wielkie rolki ręczników papierowych, patyczki do czyszczenia uszu, waciki do przemywania, igły, strzykawki, jednorazowe rękawiczki, worki na śmieci :D reszta z dostawy majencji jest u mnie w domu i w razie potrzeby będę dowoziła.
Majencja wielkie dzięki jak zwykle i bez względu na wszysko jesteś niezawodna :1luvu:
Iwonka dziś przywiozła do mnie także fanciki dla Gosi i Marzenki z jej bazarku :D no normalnie ślinka mi cieknie - dżemiki, nalewki, żurek... no dziewczyny nie wiem czy odzyskacie swoje wygrane :P podziwiam w słoiczkach i buteleczkach - piszcie gdzie mam dostarczyć te pyszności żebyscie mogły sobie odebrać :D
No i najważniesze przyjechała do mnie na jedną nockę Lusia :1luvu: zajebista koteczka po wypadku i po dwóch operacjach, cud że przezyła - właśnie wyleguje się na kanapie :D słodka, spokojna. Jutro jedzie do swojego domku.
Moje koty były troszkę zdziwione, ale spokojnie obyło się bez scysji , Kora też Luśkę obwąchała i to raczej Luśka na nią warczała :P

terenia1

Post » Sob kwi 09, 2011 22:19 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

A oto Luśka :D
Tu widać jej nóżkę, która była operowana.
Obrazek

terenia1

Post » Sob kwi 09, 2011 22:22 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

I Lusia :D
Obrazek
x
Obrazek
x
Obrazek

terenia1

Post » Sob kwi 09, 2011 22:22 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Własnie miałam pisac z zapytaniem jak moja Lusia sie sprawuje, moje słonko kochane brak mi jej :placz: Eh mam nadzieje, ze ten jej nowy dom będzie naprawde super, bo to wyjatkowa koteczka, ze złotym charakterem :1luvu:
Alez ona jest sliczna
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob kwi 09, 2011 22:24 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Sob kwi 09, 2011 22:30 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Iweta pisze:Własnie miałam pisac z zapytaniem jak moja Lusia sie sprawuje, moje słonko kochane brak mi jej :placz: Eh mam nadzieje, ze ten jej nowy dom będzie naprawde super, bo to wyjatkowa koteczka, ze złotym charakterem :1luvu:
Alez ona jest sliczna

Eee no Iwonka nie rycz :mrgreen: Lusia śpi sobie na kanapce smacznie, pojadła, wieczorkiem podjechałam do kociarni Lusię zostawiłam - przyjeżdżam szukam kotki niet :( poszłam na górę szukam i szukam a Lusia w łazienceleży na dywaniku wyciągnięta i śpi w najlepsze :) więc jej nóżka nie sprawia jej kłopotu w łażeniu po schodach :)

terenia1

Post » Sob kwi 09, 2011 22:33 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

A tak wygladała w drodze do Sosnowca, najpierw ciekawa wyszła z transporterka, położyła sie z tyłu samochodu na pólce ale jednak stres był zbyt duzy i wróciła do transporterka :)

Obrazek

Noga najbardziej jej przeszkadza przy jedzeniu, gdy nie moze jej zgiąc tak jak drugiej i musi ją miec wyprostowana, natomiast przy chodzeniu, wskakiwaniu, świetnie sobie radzi :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]