terenia1 pisze:W tą niedzielę wieczorkiem też nie będzie dyżuru, Martyna ma pracę akurat od 14 więc nie da rady, ale mam nadzieję że Dorotka przy swoim kilkugodzinnym dyżurze niedzielnym da radę
No myślę że spoko.
ja jestem przeważnie do 14-tej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:W tą niedzielę wieczorkiem też nie będzie dyżuru, Martyna ma pracę akurat od 14 więc nie da rady, ale mam nadzieję że Dorotka przy swoim kilkugodzinnym dyżurze niedzielnym da radę
asiek_i_boguś pisze:Racja z tymi ubraniamiBardzo porządny kot
Mnie tak koty nauczyły nie rozwalać reklamówek po podłodze
![]()
A co koszulek to ja poproszę dwietylko jeszcze nie wiem jakie rozmiary
![]()
I pytanie takie mam: czy ktoś się orientuje czy w schonie aktualnie przebywają jakieś maluchy ?
jadziaII pisze:wolontariusz pisze:No to ruszamy z reklamą.....
Kto jest zainteresowany koszulkami z naszym logo???
Wydaje mi się, że jeśli bedziemy mieli takie koszulki będzie nas w wielu miejscach widać.
Jesli chodzi o koszty - jutro Jadzia ma się dowiedzieć o finanse - oczywiście czym więcej zamówimy tym cena będzie niższa.
Więc zapytajcie znajomych, rodzinę, teściową... (moja teściowa bierze dwie koszulki)...
Ostatnio nawet byliśmy w TV Silesia - była informacja na temat marszu (nie)milczenia i Ewa w naszej koszulce z logo była w telewizji:)
Dajcie znać kto jest chetny...
Ja zamawiam minium 5 sztuk (może da radę w różnych kolorach) + 2 teściowa i jeszcze poptyam znajomych
Co do rozmariu to musze się zmierzyć:)
Dorota Wojciechowska pisze:Nie dobry pomysł Kitti zwieje
wolontariusz pisze:Dziewczyny bardzo proszę kosz z praniem się napełnił jeśli ktoś może coś zabrać i wyprać byłoby super![]()
Tereniu może nie tylko dziewczyny robią pranie!!!!!
jak będe w okolicy zabiorę rzeczy do prania - mam wolne moce w pralce:)
sobota lub niedziela zabieram i robię pranie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 665 gości