Zaginęłam: Zelda...... i znalazłam się :)))))))))!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 21:03 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Krzysiekbolo pisze:
ASK@ pisze:jak poszukiwania?
Moze porosić o banerek do wątku?Tylko za diabła strony nie mogę odszukac.

Nieustające kciuki dla Was! :ok:

zrobię banerek

super, dzięki! :ok:
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Od: Sob kwi 02, 2011 23:13

Post » Pt kwi 08, 2011 21:05 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

idę karmę, latarkę i walerianę przygotować na poszukiwania Zeldy.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Pt kwi 08, 2011 21:09 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Zeldo!

No pomoz sie odnalezc, kocino, prosze!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt kwi 08, 2011 21:36 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:idę karmę, latarkę i walerianę przygotować na poszukiwania Zeldy.

Jak w Krakowie tak wieje jak u nas, to marne szanse na znalezienie Zeldy :cry:

Koty wystraszone i pochowane :(
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt kwi 08, 2011 21:37 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

No, wieje niestety :( I zimno jak pierun!

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pt kwi 08, 2011 21:38 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

daggie pisze:No, wieje niestety :( I zimno jak pierun!

Nieważne... nie odpuszczać! To moje motto :D
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Pt kwi 08, 2011 21:51 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126169][img]http://miau5.republika.pl/zelda.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: za powodzenie!
Krzysiekbolo

Post » Pt kwi 08, 2011 22:02 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Krzysiekbolo pisze:Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126169][img]http://miau5.republika.pl/zelda.gif[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: za powodzenie!

Piękny banerek!!!!!1 :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: dziękuję :D
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Pt kwi 08, 2011 22:09 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

A myślałeś o ulotkach do skrzynek? To nie są duże koszty. Mnóstwo bloków, euroskrzynki, kolportacja nie powinna być trudna.
Krzysiekbolo

Post » Pt kwi 08, 2011 22:11 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

W poniedziałek odbieram z drukarni :D
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Sob kwi 09, 2011 1:46 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Tak trochę z innej beczki, ale związane z pomocą dla Kociaków:

Moja żona prowadzi firmę i sklep internetowy z designerskim artykułami dla dzieci. Mogłaby przekazywać jakąś część zysku z każdego sprzedanego produktu na konkretne kociaki. Początkowo padła propozycja schroniska, ale pieniądze mogą się rozmyć i wcale nie jest pewne, czy trafią do tych potrzebujących najbardziej... lepiej więc wspomagać poszczególne koty. Byłaby tylko kwestia umieszczenia banera z informacją i oczywiście na stronie firmowej żony informacja z odnośnikiem kota (kotów), który akurat jest wspomagany. Co o tym forumowe towarzystwo sądzi?

Rozmówię się z nią rano, bo jestem teraz padnięty. Za Zeldą chodziłem dziś krótko, bo wiatr i deszcz były takie, że i tak żaden kot nie wysunąłby nosa z kryjówki.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Sob kwi 09, 2011 4:55 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:Moja żona prowadzi firmę i sklep internetowy z designerskim artykułami dla dzieci. Mogłaby przekazywać jakąś część zysku z każdego sprzedanego produktu na konkretne kociaki. Początkowo padła propozycja schroniska, ale pieniądze mogą się rozmyć i wcale nie jest pewne, czy trafią do tych potrzebujących najbardziej... lepiej więc wspomagać poszczególne koty. Byłaby tylko kwestia umieszczenia banera z informacją i oczywiście na stronie firmowej żony informacja z odnośnikiem kota (kotów), który akurat jest wspomagany. Co o tym forumowe towarzystwo sądzi?

To jest bardzo fajne i koty będą wdzięczne. Ale niech Zelda najpierw wróci.
Szybko, Zelduś, wracaj do domu, na dworze jest okropnie!
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 09, 2011 7:18 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Mocno, mocno kibicujemy poszukiwaniom Zeldy :ok:
Kiedy czytam Twój watek powraca mój osobisty koszmar z poszukiwań (ubiegłorocznego lata) mojego durnego kocura, którego ciekawośc pognała w świat - szczęsliwe zakończenie nastapiło po 27 dniach. Ten miesiąc poszukiwań był całkowicie wyjęty z mojego zyciorysu, nie potrafiłam myslec o niczym innym - a sierpień był burzliwy i deszczowy...
Ponieważ robisz wszystko co i ja robiłam - pozostaje nam trzymać mocno zacisnięte kciuki za równie pomyślne odnalezienie wedrowniczki...
Trzymajcie się i nie poddawajcie.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob kwi 09, 2011 12:25 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Absolutnie zero poddawania. Choćbym miał cały Kraków przetrzepać, znajdę ukochaną Zeldkę!
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Sob kwi 09, 2011 12:34 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+wysoka NAGRODA!!!

Ale jak to się w ogóle stało, że ona zniknęła? :(
Wymknęła się przy otwieraniu drzwi, czy przez balkon?

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

[poprzednia][następna]