Ale inna rzecz, że na Kini też mi zależy

Szalony Kot pisze:Oni rzeczywiście robią dużo, fakt.
Jeden zarzut, jaki wobec nich mam, to to, że słabo wyadoptowują koty i naprawdę długo potrafią być u nich na DT.
Szalony Kot pisze:W takim razie odwołuję
Może po prostu widziałam tylko z jednej strony i tyle, ale już wiem, że sprawa jest większa
carmenco pisze:Którym kotom wysłać karmę? Mam 486,52 zł.
Może tu:
"PKDT sięgnęło dna- ile robimy sprawdźcie na http://www.pkdt.pl w zakładce rozliczenia i sprawozdania miesięczne z naszej pracy. jako grupa przyjaciół i wolontariuszy Fundacji Viva!robimy naprawdę masę dobrej, wielkiej roboty. na naszym koncie m.in.:
- akcja ratujmy koty ze stoczni
- akcja skwer kościuszki,
- akcja meksyk
- akcja koty z lisiarni
- akcja sterylizacji miejskich
ponadto od 200- 300 wydanych do adopcji rocznie kotów z naszych DT i ok. 60 kotów na naszym utrzymaniu miesięcznym w naszych DT. pod naszymi skrzydłami masa bezradnych karmicieli i kilkaset kotów wolno żyjacych. niesiemy kaganek oświaty wszedzie gdzie się da
TERAZ ZA WSZYTKO SAME PŁACIMY, NIE MA PIENIĘDZY NA AKACJE, KARMĘ, ŻWIR, NA UTRZYMANIE ZWIERZĄT..." ?
Antares pisze:carmenco pisze:Którym kotom wysłać karmę? Mam 486,52 zł.
Może tu:
"PKDT sięgnęło dna- ile robimy sprawdźcie na http://www.pkdt.pl w zakładce rozliczenia i sprawozdania miesięczne z naszej pracy. jako grupa przyjaciół i wolontariuszy Fundacji Viva!robimy naprawdę masę dobrej, wielkiej roboty. na naszym koncie m.in.:
- akcja ratujmy koty ze stoczni
- akcja skwer kościuszki,
- akcja meksyk
- akcja koty z lisiarni
- akcja sterylizacji miejskich
ponadto od 200- 300 wydanych do adopcji rocznie kotów z naszych DT i ok. 60 kotów na naszym utrzymaniu miesięcznym w naszych DT. pod naszymi skrzydłami masa bezradnych karmicieli i kilkaset kotów wolno żyjacych. niesiemy kaganek oświaty wszedzie gdzie się da
TERAZ ZA WSZYTKO SAME PŁACIMY, NIE MA PIENIĘDZY NA AKACJE, KARMĘ, ŻWIR, NA UTRZYMANIE ZWIERZĄT..." ?
PKDT mnie osobiście kojarzy się bardzo dobrze, na bieżąco obserwuję ich działalność na FB. Rzeczywiście ostatnio ogłaszali, że funduszy brak
. Pieniędzy na Zielonkę nie wykładałam więc jestem daleka od decydowania o ich przekazaniu dalej, ale biorąc pod uwagę działalność PKDT byłabym jak najbardziej za tym pomysłem
Zofia&Sasza pisze:Rany OT się rozwija, a te biedne koty gniją u zbieraczki...
mpacz78 pisze:Zofia&Sasza pisze:Rany OT się rozwija, a te biedne koty gniją u zbieraczki...
Przepraszam, ja w ogóle nie znam tego wątkuprzyszłam tu bo o mnie (konkretnie o mojej tymczasce) było mówione, chciałam tylko sprostować.
Już koniec OT z mojej strony. Przepraszam.
mpacz78 pisze:Szalony Kot pisze:W takim razie odwołuję
Może po prostu widziałam tylko z jednej strony i tyle, ale już wiem, że sprawa jest większa
Ja napisałam tylko to co powyżej, bo poczułam się wywołana do tablicy, skoro została przywołana sprawa Ardy-Totko.
Szalony Kot - nie szukam w żadnym wypadku konfliktu.
Ok
mpacz78 pisze:Widzisz Zofia&Sasza ja tutaj w Gdyni mam dość zbieraczek i rozmnażaczek. Mam już i z tym dość kłopotu, dlatego nie wchodzę na takie wątki jak ten, bo nie chcę się dołować, jeśli wiem, że pomóc nie mogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości