Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:tak.
2-3 razy dziennie przykładać zwilżony wacik do miejsca zmienionego
może być, że pozostałość grzyba
jeśli innego coś, to nie zaszkodzi
jozefina1970 pisze:Buranie![]()
No, dlaczego mnie tu jeszcze nie było
lutra pisze:tak.
2-3 razy dziennie przykładać zwilżony wacik do miejsca zmienionego
może być, że pozostałość grzyba
jeśli innego coś, to nie zaszkodzi
miszelina pisze:SPO-KOJ-NIE!!
Bedzie dobrze. Mój Drabson miał swego czasu spore problemy z kolankiem w tylnej łapce. Wypadała mu łekotka czy rzepka, nie pamietam. Wet nauczył mnie nastawiać nózke, kot był młodziutki, wiec wszystko szybciutko sie naprawiło. Teraz sporadycznie pojawia sie objaw wypadajacego kolanka, jak mocniej poszaleje, nastawiam i spokój.
Ale warto zrobić RTG
Annazoo pisze:miszelina pisze:SPO-KOJ-NIE!!
Bedzie dobrze. Mój Drabson miał swego czasu spore problemy z kolankiem w tylnej łapce. Wypadała mu łekotka czy rzepka, nie pamietam. Wet nauczył mnie nastawiać nózke, kot był młodziutki, wiec wszystko szybciutko sie naprawiło. Teraz sporadycznie pojawia sie objaw wypadajacego kolanka, jak mocniej poszaleje, nastawiam i spokój.
Ale warto zrobić RTG
mają w lecznicach rtg?
Zadzwoniłam do męża, by nalegał na prześwietlenie
wciąż stoją w kolejce
niektórzy mówią, że utykanie to objaw fip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miszelina pisze:Annazoo pisze:miszelina pisze:SPO-KOJ-NIE!!
Ale warto zrobić RTG
mają w lecznicach rtg?
Zadzwoniłam do męża, by nalegał na prześwietlenie
wciąż stoją w kolejce
niektórzy mówią, że utykanie to objaw fip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem, czy w tej lecznicy maja, w mojej (na Senatorskiej) tak.
Utykanie moze byc objawem caliciwirozy, ale na to Leoś przeciez szczepiony. O utykaniu jako objawowi FIP jako zywo nie słyszałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan, Lifter, Paula05 i 54 gości