pozytywka pisze:Pasibrzucha pisze:Koty i tak nie są takie tragiczne. Nasz stary, rodzinny pies zawsze ochoczo chciał partycypować.
![]()
no i rzeczywiście mozna było subtelnie

Moderator: Estraven
pozytywka pisze:Pasibrzucha pisze:Koty i tak nie są takie tragiczne. Nasz stary, rodzinny pies zawsze ochoczo chciał partycypować.
![]()
no i rzeczywiście mozna było subtelnie

jasdor pisze:Pasibrzucho, czy jesteś zalogowana na Domowych Tygrysach? To zdjęcie aż się prosi, żeby je na konkurs miesiąca zgłosić.
Jak się zgodzisz - to wstawię - z opisem, bo jest boski![]()
Kiedyś juz wygrałyśmy z jedną taką rudą - też nie moją

Pasibrzucha, normalnie ukłony biję.. guru moje jesteś catawba pisze:wybaczcie, że nawiedzam Was, ale zwiedziona tytułem przybyłam zobaczyć zdjęcie wszechczasów i nie podaruję sobie jak nie pogratuluję autorcePasibrzucha, normalnie ukłony biję.. guru moje jesteś
catawba pisze:wybaczcie, że nawiedzam Was, ale zwiedziona tytułem przybyłam zobaczyć zdjęcie wszechczasów i nie podaruję sobie jak nie pogratuluję autorcePasibrzucha, normalnie ukłony biję.. guru moje jesteś
Pasibrzucha pisze:pozytywka napisał(a):
Pasibrzucho, wymyśliłaś coś, jak odizolować dzieci od obrazków, na które jeszcze za wcześnie?
Nie macie drzwi do przedpokoju?
Mamy kawalerkę z aneksem kuchennym, jedyne drzwi, jakie mamy, to do łazienki - tam ich nie zamknę, bo darcie mordek, jakie nam zafundują, będzie równie (o ile nie bardziej) rozpraszające
jozefina1970 pisze:Pasibrzucha pisze:pozytywka napisał(a):
Pasibrzucho, wymyśliłaś coś, jak odizolować dzieci od obrazków, na które jeszcze za wcześnie?
Nie macie drzwi do przedpokoju?
Mamy kawalerkę z aneksem kuchennym, jedyne drzwi, jakie mamy, to do łazienki - tam ich nie zamknę, bo darcie mordek, jakie nam zafundują, będzie równie (o ile nie bardziej) rozpraszające
Jeszcze, hmm, wrócę bo temat był pasjonujący![]()
No więc - w czym problem? Wy idźcie do łazienki
mam takie same dziurki w drzwiach od łazienki i kibelka i tak samo widuję w nich zainteresowane łapki
teraz niczym stary znudzony kocur jak widzi co się dzieje, to odwraca się i idzie spać Pasibrzucha pisze:A widziałaś ten filmik?http://www.youtube.com/watch?v=BjmUvr_NLB8
Myślisz, że da się cokolwiek w takich warunkach?
nie da się wiele bo: nikt nie podgląda, fakt. Ale rechot ze śmiechu w sytuacji romantyczno - intymnej wysoce niewskazany pozytywka pisze:Józefina!!!! Jesteś genialna. Biję czołem!
Pasibrzucho, macie wannę?
babajaga pisze:Był kiedyś na Koci Łapci cały wątek na ten temat. Najlepiej zapamiętałam psa, który radośnie uczestniczył w swawolach wylizując panu pośladki
babajaga pisze:Był kiedyś na Koci Łapci cały wątek na ten temat. Najlepiej zapamiętałam psa, który radośnie uczestniczył w swawolach wylizując panu pośladki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], pibon i 39 gości