Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Noc minęła spokojnie.
Stalka przespała u mnie na fotelu, Dorcia i Leoś w drugiej części mieszkania.
Rano, gdy usłyszały że ruszam się na łóżku, przybiegły do mnie jakby od-obrażone, Dorcia wskoczyła nawet do mnie i dała się głaskać. Leoś rozpłaszczył się zaś w swoim ulubionym miejscu wzdłuż szafy i mogłam go wygłaskać oburącz.
Jedzonko dostały równocześnie i wspólnie, choć w pewnej odległości, czekały aż nałożę na miski.
Leoś zjadł najszybciej i wszystko. Stalka nieco zostawiła, ale rozumiem, że jej trudniej jeść przez te resztki zębów
Dorcia skubnęła najmniej, lecz tym razem nie miała oporów z podejściem do miski, ani nie rozglądała się nerwowo. A kolacja - okazało się - została przez nią zjedzona prawie cała, bo mąż siedział do nocy oglądając film i proponował jej jedzenie po ziarenku
Byłożby nieco lepiej?
Stalka właśnie bawi się piłeczka turlając po podłodze
Tweety pisze:Annazoo pisze:Noc minęła spokojnie.
Stalka przespała u mnie na fotelu, Dorcia i Leoś w drugiej części mieszkania.
Rano, gdy usłyszały że ruszam się na łóżku, przybiegły do mnie jakby od-obrażone, Dorcia wskoczyła nawet do mnie i dała się głaskać. Leoś rozpłaszczył się zaś w swoim ulubionym miejscu wzdłuż szafy i mogłam go wygłaskać oburącz.
Jedzonko dostały równocześnie i wspólnie, choć w pewnej odległości, czekały aż nałożę na miski.
Leoś zjadł najszybciej i wszystko. Stalka nieco zostawiła, ale rozumiem, że jej trudniej jeść przez te resztki zębów
Dorcia skubnęła najmniej, lecz tym razem nie miała oporów z podejściem do miski, ani nie rozglądała się nerwowo. A kolacja - okazało się - została przez nią zjedzona prawie cała, bo mąż siedział do nocy oglądając film i proponował jej jedzenie po ziarenku
Byłożby nieco lepiej?
Stalka właśnie bawi się piłeczka turlając po podłodze
moja Puśka nie ma ani jednego i wcina wszystko co jej wpadnie do pysia, mokre, suche, nie ma problemu. To ludzie mają problemy przy braku zębów.
A koty tak się nazywają, bo są z huty, stali
lutra pisze:a je?
ma gorączkę?
Pasibrzucha pisze:Bałabym się sama mierzyć, chyba, że rzeczywiście potrafisz go unieruchomić :/ Rtęciowym nawet nie próbuj. Wg książeczki zdrowia TT temperatura w normie to 38-39.5.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Lifter, Paula05 i 47 gości