Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tinka07 pisze:Dyktaturo, napisz do milenap. Wysłałam jej Feliserin w styczniu. Może ma jeszcze jakiś zapas. Omów to proszę ze swoim wetem.
Dyktatura pisze:Gutek ma się już świetnie.
Zachowuje się tak jakby w życiu nie musiał dostawać surowicy.
Nawet nie wiecie ile kosztowało mnie nerwów jak się dowiedziałam że Gucia tez trafiło. Ten kot to taki mega pieszczoch.
Po tym jak skończyła mi się umowa ze schroniskiem i poszłam pilnować ludzkie szczenię nie widziałam Gucia parę miesięcy.
Pewnego dnia wchodzę do kociarni i słyszę na parapecie MIIAAUUU. Patrzę a tam Gutek do mnie woła. Taki strasznie chudy. Myślałam, że zrobię krzywdę obecnej kobiecie od kotów.
Wtedy zapadła decyzja że Gutek trafi do p. Haliny.
Dyktatura pisze:Kinia ta bura drobinka to właśnie był Gucio.
Dyktatura pisze:Kinia ta bura drobinka to właśnie był Gucio.
wrozka pisze:Następna kotka się okociłai teraz jest problem z jej złapaniem, dziś się p. Halince nie udało ale bedziemy próbować aż do skutki, kociaki z piwnicy nadal nie wiadomo gdzie przeniosła, nie mogę jej wytropić, no i chyba następna dzika bura kotka w ciąży fuck
gerardbutler pisze:dziewczyny powiedzcie prosze:panleukopenia atakuje wszystkie koty bez roznicy? nawet dorosle? czy jak kot ma panleukopemie to juz (jak nie dostanie surowicy)wyrok smierci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości