Szczęśliwa 9 i 6 tymczasów. NumerJeden [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 13:29 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

Jeziś, jakie cudo.. i jeszcze z białym śliniaczkiem... :1luvu:

Jana dlaczego 14 biednych kotów? :roll:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Wto kwi 05, 2011 13:32 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

Bo są u Jany i Vvu bardzo nieszczęśliwe i z tego powodu obsikują Im mieszkanie :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto kwi 05, 2011 13:35 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

I jest ich za dużo :twisted:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto kwi 05, 2011 16:55 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

(...) Dlaczego nikt Jany się nie czepia, że ma tyle kotów, które sikają, bo jest ich za dużo?! (...)
Czy tym biednych sikającym kotom Jany poprawia się samopoczucie, kiedy wiedzą, że ich Pani wie, że robi źle?(...)

W dniu, kiedy to przeczytałam, przyniosłam sobie do domu nowego kotka :twisted: To znaczy - genowefa mi przyniosła. Przyniosłyśmy razem w sumie. W każdym razie, jakby co, to proszę się poczepiać, żeby było sprawiedliwiej trochę :wink: :D

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto kwi 05, 2011 17:00 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

VVu pisze:Koteczka rano mruczała (wczoraj pewnie też, ale ona bardzo cichutko mruczy, więc zapewne nie dosłyszałem), a także dawała półbrzucha (bo tylko bokiem się podstawiała, ale na krześle nie mogła nawet do góry kołami się wykręcić – zobaczymy wieczorem, na łóżku, czy daje całego brzucha ) do miziania.
Uwielbia głaskanie, kręci się, podstawia łebka, grzbiet, ale nie jest nachalna. Na łóżko, do głaskania, wskakuje tylko zawołana, zachęcona.
No i te żółte oczy ma rzeczywiście olbrzymie. I jeszcze podkreślone czarną, grubą obwódką. Piękne!

Tylko takie zdjęcie, komórką, udało mi się rano zrobić. Burcia/Burania/Buraska i bałagan w tle:
Obrazek

A może dostanie na imię Złotooka? Nada się do ogłoszeń bardziej niż Burania... Marketingowe takie będzie, hm?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto kwi 05, 2011 17:50 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

Jana pisze:
(...) Dlaczego nikt Jany się nie czepia, że ma tyle kotów, które sikają, bo jest ich za dużo?! (...)
Czy tym biednych sikającym kotom Jany poprawia się samopoczucie, kiedy wiedzą, że ich Pani wie, że robi źle?(...)

W dniu, kiedy to przeczytałam, przyniosłam sobie do domu nowego kotka :twisted: To znaczy - genowefa mi przyniosła. Przyniosłyśmy razem w sumie. W każdym razie, jakby co, to proszę się poczepiać, żeby było sprawiedliwiej trochę :wink: :D

Zua genowefa, zua, proponuję dać Jej bana :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto kwi 05, 2011 18:05 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

Jana pisze:

Ja mam niewiele mniej kotów niż Ty :wink: Możesz też się poczepiać, jak chcesz :ryk:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto kwi 05, 2011 21:20 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

Bungo pisze:I jest ich za dużo :twisted:
Ale jakby dobrać ze 30, to byłoby w sam raz :ok:

A imię może Dorada? Czyli Złocista :)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto kwi 05, 2011 21:44 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

Jana pisze:

No jasne, teraz to na mnie :roll: A kto mnie wpuścił z kotem do mieszkania, no kto? Sama sobie weszłam? Trzeba mnie było wyrzucić z tym kotem. O!
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 05, 2011 21:48 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

genowefa pisze:No jasne, teraz to na mnie :roll: A kto mnie wpuścił z kotem do mieszkania, no kto? Sama sobie weszłam? Trzeba mnie było wyrzucić z tym kotem. O!

No tak, ale jak ja przyszedłem, to wyszłaś szybko - zanim zobaczyłem nowego kota. :mrgreen:
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto kwi 05, 2011 21:52 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

VVu pisze:
genowefa pisze:No jasne, teraz to na mnie :roll: A kto mnie wpuścił z kotem do mieszkania, no kto? Sama sobie weszłam? Trzeba mnie było wyrzucić z tym kotem. O!

No tak, ale jak ja przyszedłem, to wyszłaś szybko - zanim zobaczyłem nowego kota. :mrgreen:

Jana mnie uprzedzała, że możesz być zły o tego kota, więc wolałam się zmyć ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 05, 2011 22:03 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

genowefa pisze:Jana mnie uprzedzała, że możesz być zły o tego kota, więc wolałam się zmyć ;)

He, he, coś mnie nabierasz, bo przecież wiedziałem, że kot będzie. :D

Kotka ciągle niesamowicie grzeczna jest. I jej oczy wciąż mnie zachwycają.
A Jany już nie zachwycają, bo padła ze zmęczenia i już śpi. :|

Postaramy się szybko zrobić jakieś dobre zdjęcia i tu pokazać.
Pozdrawiam!
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Wto kwi 05, 2011 22:06 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

zua Jana, zua Genowefa a najbardziej zuy VVu :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro kwi 06, 2011 8:03 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

Matko, tyle zuych ludziuf w jednym miejscu się pozbierało (wirtualnie, ale się liczy)... :twisted:

Jana pisze:

A ja myślałam że koty sikają bo tak mają :wink: mój jest jeden i też sika! Co byście pomyśleli jakby koty przestały sikać?? No? W kontenerek i do weta! I konsultacje na forum "rany, Nosek z Gryzeldą przestali sikać! Co robić??"
Ta pani od cytaciku to może w domu fikusa miała a nie kota? :wink:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Śro kwi 06, 2011 8:06 Re: Szczęśliwa dziewiątka, czyli 14 biednych, sikających kotów

bo koty to tak kraza w przestrzeni, jakby ktos nie wiedział :roll: :wink:
ja wcisnęłam koty genowefie, no nie wyrzucila mnie przeciez, genowefa Janie, cdn.... :lol:

tym niemniej :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

[poprzednia][następna]