Jana dlaczego 14 biednych kotów?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
(...) Dlaczego nikt Jany się nie czepia, że ma tyle kotów, które sikają, bo jest ich za dużo?! (...)
Czy tym biednych sikającym kotom Jany poprawia się samopoczucie, kiedy wiedzą, że ich Pani wie, że robi źle?(...)
VVu pisze:Koteczka rano mruczała (wczoraj pewnie też, ale ona bardzo cichutko mruczy, więc zapewne nie dosłyszałem), a także dawała półbrzucha (bo tylko bokiem się podstawiała, ale na krześle nie mogła nawet do góry kołami się wykręcić – zobaczymy wieczorem, na łóżku, czy daje całego brzucha ) do miziania.
Uwielbia głaskanie, kręci się, podstawia łebka, grzbiet, ale nie jest nachalna. Na łóżko, do głaskania, wskakuje tylko zawołana, zachęcona.
No i te żółte oczy ma rzeczywiście olbrzymie. I jeszcze podkreślone czarną, grubą obwódką. Piękne!
Tylko takie zdjęcie, komórką, udało mi się rano zrobić. Burcia/Burania/Buraska i bałagan w tle:
Jana pisze:(...) Dlaczego nikt Jany się nie czepia, że ma tyle kotów, które sikają, bo jest ich za dużo?! (...)Czy tym biednych sikającym kotom Jany poprawia się samopoczucie, kiedy wiedzą, że ich Pani wie, że robi źle?(...)
W dniu, kiedy to przeczytałam, przyniosłam sobie do domu nowego kotkaTo znaczy - genowefa mi przyniosła. Przyniosłyśmy razem w sumie. W każdym razie, jakby co, to proszę się poczepiać, żeby było sprawiedliwiej trochę
![]()
Jana pisze:(...) Dlaczego nikt Jany się nie czepia, że ma tyle kotów, które sikają, bo jest ich za dużo?! (...)Czy tym biednych sikającym kotom Jany poprawia się samopoczucie, kiedy wiedzą, że ich Pani wie, że robi źle?(...)
W dniu, kiedy to przeczytałam, przyniosłam sobie do domu nowego kotkaTo znaczy - genowefa mi przyniosła. Przyniosłyśmy razem w sumie. W każdym razie, jakby co, to proszę się poczepiać, żeby było sprawiedliwiej trochę
![]()
Ale jakby dobrać ze 30, to byłoby w sam razBungo pisze:I jest ich za dużo
![]()
genowefa pisze:No jasne, teraz to na mnieA kto mnie wpuścił z kotem do mieszkania, no kto? Sama sobie weszłam? Trzeba mnie było wyrzucić z tym kotem. O!
VVu pisze:genowefa pisze:No jasne, teraz to na mnieA kto mnie wpuścił z kotem do mieszkania, no kto? Sama sobie weszłam? Trzeba mnie było wyrzucić z tym kotem. O!
No tak, ale jak ja przyszedłem, to wyszłaś szybko - zanim zobaczyłem nowego kota.
genowefa pisze:Jana mnie uprzedzała, że możesz być zły o tego kota, więc wolałam się zmyć
Jana pisze:(...) Dlaczego nikt Jany się nie czepia, że ma tyle kotów, które sikają, bo jest ich za dużo?! (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości