Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Na razie wszystkie śpiom. Bure na kanapie, krowiate pod kanapą, Tally na stojaku na praniea Troja chyba w kuchni
Danusia pisze:KaleidoStar pisze:Na razie wszystkie śpiom. Bure na kanapie, krowiate pod kanapą, Tally na stojaku na praniea Troja chyba w kuchni
To w nocy będzie bal
Ciepła pisze:Danusia pisze:KaleidoStar pisze:Na razie wszystkie śpiom. Bure na kanapie, krowiate pod kanapą, Tally na stojaku na praniea Troja chyba w kuchni
To w nocy będzie bal
to sie Anka wyśpi![]()
![]()
szczególnie jak małe bedą głodne haha![]()
KaleidoStar pisze:Damy rade, heheh.. zresztą Trojka z Misiem jak koncertowali..tego nic nie przebije
KaleidoStar pisze:Heh... poki co martwi mnie Trojka.. na brzuchu pojawily się jakby takie krwiaki/siniaki wokół rany. Sama rana sucha, szwy się nie rozeszły. Troja i apetyt ma i kupę zrobiła.. Nic nie czuć, żeby z rany śmierdziało...
Kiedy mam wpaść w panikę?
Danusia pisze:Krwiaki i siniaki się rozejda , nie ma obaw do niepokoju. najważniejjsze,że jest sucho
KaleidoStar pisze:Wy to umiecie pocieszyć![]()
![]()
Ale siedzę z nosem w jej brzuchu i obserwuję.. A ona śpi...
KaleidoStar pisze:Teraz poszła się modlić do lodówki. Ma okrutnego focha, bo mało jedzenia jej daję jeszcze...
Zreszta i tak będę musiała ograniczyć. Na początku tak ją futrowalam, bo chudzinka byla. I chyba przegapiłam moment, kiedy przybrała ksztalt.. no jak siedzi, to nie przymierzając..gruszki
Asiu...dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 16 gości