Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 21:13 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Może gej :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto kwi 05, 2011 21:17 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Na razie wszystkie śpiom. Bure na kanapie, krowiate pod kanapą, Tally na stojaku na pranie 8O a Troja chyba w kuchni :D

To w nocy będzie bal :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto kwi 05, 2011 21:18 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:
KaleidoStar pisze:Na razie wszystkie śpiom. Bure na kanapie, krowiate pod kanapą, Tally na stojaku na pranie 8O a Troja chyba w kuchni :D

to sie Anka wyśpi :mrgreen: :ryk:
szczególnie jak małe bedą głodne haha :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto kwi 05, 2011 21:33 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:
Danusia pisze:

to sie Anka wyśpi :mrgreen: :ryk:
szczególnie jak małe bedą głodne haha :ryk: :ryk:

najwyższa czas ,żeby sie przekonala, co to znaczy kot w liczbie mnogiej :mrgreen: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto kwi 05, 2011 21:34 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Damy rade, heheh.. zresztą Trojka z Misiem jak koncertowali..tego nic nie przebije :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto kwi 05, 2011 21:53 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Damy rade, heheh.. zresztą Trojka z Misiem jak koncertowali..tego nic nie przebije :D

Anka haha poczekaj az dartryjce małe zgłodnieja haha zobaczysz jaki koncert bedzie :ryk: :ryk:
moje sie tak darły,że chyba cały pion co 3-4 godziny słyszał miaukolenie haha :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto kwi 05, 2011 22:00 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Heh... poki co martwi mnie Trojka.. na brzuchu pojawily się jakby takie krwiaki/siniaki wokół rany. Sama rana sucha, szwy się nie rozeszły. Troja i apetyt ma i kupę zrobiła.. Nic nie czuć, żeby z rany śmierdziało...
Kiedy mam wpaść w panikę?

KaleidoStar

Post » Wto kwi 05, 2011 22:02 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Heh... poki co martwi mnie Trojka.. na brzuchu pojawily się jakby takie krwiaki/siniaki wokół rany. Sama rana sucha, szwy się nie rozeszły. Troja i apetyt ma i kupę zrobiła.. Nic nie czuć, żeby z rany śmierdziało...
Kiedy mam wpaść w panikę?

narazie wcale :roll:
a od paniki jestem ja :evil: :ryk: :ryk:
Ania tylko obserwuj :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto kwi 05, 2011 22:06 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ryczeć mi się chce ze strachu.. Do tego doszło chyba zmęczenie, choróbsko i te stresy i napięcia ostatnich dni... dlatego tak się wlaśnie zaczynam rozklejać...
Co kilka minut robię zdjęcie i porównuję....
Na wszelki wypadek przekopię net w poszukiwaniu weta nocnego...

KaleidoStar

Post » Wto kwi 05, 2011 22:08 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Krwiaki i siniaki się rozejda , nie ma obaw do niepokoju. najważniejjsze,że jest sucho :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Wto kwi 05, 2011 22:10 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Danusia pisze:Krwiaki i siniaki się rozejda , nie ma obaw do niepokoju. najważniejjsze,że jest sucho :ok:

słuchaj sie Anka bo Danusia starsza i doświadczona to wie :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto kwi 05, 2011 22:12 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Wy to umiecie pocieszyć :) :1luvu:
Ale siedzę z nosem w jej brzuchu i obserwuję.. A ona śpi...

KaleidoStar

Post » Wto kwi 05, 2011 22:14 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Wy to umiecie pocieszyć :) :1luvu:
Ale siedzę z nosem w jej brzuchu i obserwuję.. A ona śpi...

to dobrze jak śpi sił nabiera :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Wto kwi 05, 2011 22:28 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Teraz poszła się modlić do lodówki. Ma okrutnego focha, bo mało jedzenia jej daję jeszcze...

Zreszta i tak będę musiała ograniczyć. Na początku tak ją futrowalam, bo chudzinka byla. I chyba przegapiłam moment, kiedy przybrała ksztalt.. no jak siedzi, to nie przymierzając..gruszki :D

Asiu...dzięki :1luvu:

KaleidoStar

Post » Wto kwi 05, 2011 22:29 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Teraz poszła się modlić do lodówki. Ma okrutnego focha, bo mało jedzenia jej daję jeszcze...

Zreszta i tak będę musiała ograniczyć. Na początku tak ją futrowalam, bo chudzinka byla. I chyba przegapiłam moment, kiedy przybrała ksztalt.. no jak siedzi, to nie przymierzając..gruszki :D

Asiu...dzięki :1luvu:

Ania nie ma za co :wink:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]