Zaginęłam: Zelda...... i znalazłam się :)))))))))!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 15:52 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Dorota pisze:
BartekBohdan pisze:Wrzuciłem w temat info o nagrodzie. Będzie większa motywacja. W ogłoszeniach porozwieszanych też jest.

Tak... Zwieksza to motywacje. Niestety.

Smutne, ale prawdziwe. Nieważne... warta każdych pieniędzy. Za jedno miauknięcie wszystko bym oddał, co mam. Poza ukochaną żoną.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Od: Sob kwi 02, 2011 23:13

Post » Wto kwi 05, 2011 16:16 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:
Dorota pisze:
BartekBohdan pisze:Wrzuciłem w temat info o nagrodzie. Będzie większa motywacja. W ogłoszeniach porozwieszanych też jest.

Tak... Zwieksza to motywacje. Niestety.

Smutne, ale prawdziwe. Nieważne... warta każdych pieniędzy. Za jedno miauknięcie wszystko bym oddał, co mam. Poza ukochaną żoną.

Rozumiem to.

:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto kwi 05, 2011 17:02 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Ja po 2 tygodniach odnalazłam dzikawą kotkę, która wysmyknęła mi się z kontenera podczas powrotu od weta. Udało się dzięki czujności ludzi, którzy widzieli porozwieszane ogłoszenia.

Wiem, że odnalezienia są możliwe! :ok:
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Wto kwi 05, 2011 17:15 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Jutro mija tydzień... oby oby się już wkrótce znalazła. Dobrze, że to nie zima.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Wto kwi 05, 2011 17:28 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto kwi 05, 2011 18:29 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Arka na Chłopskiej obskoczona. Jeśli ktoś ma możliwość wydrukować i porozwieszać w trakcie załatwiania codziennych czynności trochę ogłoszeń w okolicy, gdzie Zeldka się zgubiła, mam przygotowane. Proszę tylko o maila i wysyłam.

Dzwoniłem do schroniska. Pani sprawdziła w zeszycie, nic się nie pojawiło nowego i burego z krótkim ogonkiem od 28.03. Przy okazji się dowiedziałem, że sprawdzają na obecność czipa wszystko, co trafi do schroniska. Więc jeśli się tam pojawi, jesteśmy w domu, bo zgłosiliśmy tam zaginięcie, a jesteśmy przypisani do czipa kociego w ewidencji :D
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Wto kwi 05, 2011 19:27 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Najcieplejsze mysli!
I kciuki!

Dorota

Post » Wto kwi 05, 2011 20:37 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Przynajmniej tyle, że czipy sprawdzają. U nas nie sprawdzali, trzeba było monitować.
Ona się znajdzie. Pewnie teraz szukasz i nie czytasz, ale myślę ciepło, szkoda, że nie mogę Wam pomóc.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto kwi 05, 2011 20:51 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

BartekBohdan pisze:Arka na Chłopskiej obskoczona. Jeśli ktoś ma możliwość wydrukować i porozwieszać w trakcie załatwiania codziennych czynności trochę ogłoszeń w okolicy, gdzie Zeldka się zgubiła, mam przygotowane. Proszę tylko o maila i wysyłam.

Dzwoniłem do schroniska. Pani sprawdziła w zeszycie, nic się nie pojawiło nowego i burego z krótkim ogonkiem od 28.03. Przy okazji się dowiedziałem, że sprawdzają na obecność czipa wszystko, co trafi do schroniska. Więc jeśli się tam pojawi, jesteśmy w domu, bo zgłosiliśmy tam zaginięcie, a jesteśmy przypisani do czipa kociego w ewidencji :D

My chętnie porozwieszamy. Tylko napisz, gdzie jeszcze nie byłeś. Nasze okolice to Kurdwanów. Masz PW :)

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Wto kwi 05, 2011 21:05 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Ja z kolei mieszkam przy skrzyżowaniu Al. Pokoju z Nowohucką, przy M1, ale tutaj to chyba nie zawędrowała :(
Może ktoś z Was pomoże kotkowi Maurycemu-Parszywkowi? Zapraszam na bazarek dla niego :) viewtopic.php?f=20&t=124511

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Wto kwi 05, 2011 21:07 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Na Prądnik Biały chyba też nie zawędrowała...
Trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok:

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Wto kwi 05, 2011 21:23 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Dorota

Post » Wto kwi 05, 2011 22:07 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Oto mapka, gdzie już wiszą ogłoszenia:

Obrazek

http://www.bankfotek.pl/view/932579
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 22:10 przez BartekBohdan, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

Post » Wto kwi 05, 2011 22:08 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Szukałeś na terenie budowy bloków mieszkalnych przy ul. Sławka (przy przystanku autobusowym), naprzeciwko ul. Heila?

Kurczę, tam jest sporo chaszczów i zabudowy niby-przemysłowej...

W blokach w piwnicach może się chować, jeśli okienka są otwarte - wieszasz ogłoszenia na klatkach schodowych?

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto kwi 05, 2011 22:11 Re: Zaginęłam: Zelda+info dla karmicielek+czeka NAGRODA!!!

Jeszcze nie. W ciągu dnia nie można się tam kręcić, bo trwa budowa. W pojedynkę w nocy chyba za wiele sam nie zdziałam, ale dziś pójdę.
ObrazekObrazekObrazek

BartekBohdan

[poprzednia][następna]